Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gerard Depardieu a mai primit o plângere pentru agresiune sexuală care s-ar fi produs în 2021. Ce a făcut în timpul filmărilor

Publicat:
Gerard Depardieu a mai primit o plângere pentru agresiune sexuală care s-ar fi produs în 2021. Ce a făcut în timpul filmărilor

O alta femeie a depus plangere impotriva lui , care este deja acuzat pentru violența sexuala care a avut loc in timpul unor filmari din 2021.

este presupusa victim a unui viol care a dus la punerea sub acuzare a lui Depardieu in decembrie 2020, iar avocata ei a trimis o noua plangere la Parchetul din Paris in care denunța agresiunea sexuala, harțuirea sexuala și abuz sexist, conform știrileprotv.

Parchetul din Paris nu a confirmat depunerea acestei plangeri, iar avocații lui Depardieu nu au spus nimic despre aceasta.

Depardieu iși susține nevinovația

Dar,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dictatorul chinez, Xi Jinping, a fost primit la Paris de un protest al tibetanilor: „Ți-a trecut timpul, nu totalitarismului chinezesc”

00:01, 06.05.2024 - Aproximativ 2.000 de persoane, in principal membri ai comunitatii tibetane din Franta, s-au adunat, duminica, la Paris, pentru a denunta vizita dictatorului chinez, Xi Jinping, in Franta, „tara drepturilor omului”.


Ce parere ai despre aceasta stire?