Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

George Trif (USR): “Clujenii merită mai multă transparenţă din partea Primăriei”

Publicat:
George Trif (USR): “Clujenii merită mai multă transparenţă din partea Primăriei”

Clujenii au devenit mult mai constienti de ceea ce se intampla in jurul lor si merita mai multa transparenta din partea Primariei, a declarat (USR), candidat al pentru din Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Traficul din Cluj-Napoca, prin ochii lui George Trif (USR). Ce soluții propune pentru descongestionarea lui?

11:30, 25.04.2024 - Cluj-Napoca are proiecte restante in ceea ce privește traficul. In oraș exista legaturi intre cartiere care nu s-au facut și de care ar fi nevoie pentru descongestionarea traficului, a precizat George Trif (USR), candidat al Aliantei Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

George Trif (USR): „Lipsa scolilor din Cluj-Napoca genereaza trafic in oras si mult timp pierdut”

09:06, 25.04.2024 - Cluj-Napoca are cartiere noi in care dupa ani de zile s-au dat autorizatii pentru a incepe construirea unor scoli, a declarat George Trif (USR), candidat al Aliantei Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

George Trif (USR), despre lucrarile de modernizare de pe Kogalniceanu, Universitații și strazile adiacente: „Ar fi trebuit sa fie facute inca de acum 10 ani”

15:15, 24.04.2024 - Lucrarile de modernizare din centrul municipiului Cluj-Napoca de pe Kogalniceanu, Universitații și strazile adiacente ar fi trebuit sa fie realizate cu mult timp inainte, dar au fost amanate, a explicat George Trif (USR), candidat al Aliantei Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru…

George Trif (USR): „Vreau ca in urmatorii ani sa punem capat proiectelor din Cluj cu santiere abandonate care se prelungesc”

12:55, 24.04.2024 - George Trif (USR), candidat al Aliantei Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, a vorbit pentru monitorulcj.ro despre cum noul sau mandat ar putea sa imbunatateasca viata clujenilor.

Relația clujenilor cu administrația locala. Alexandra Oana (USR): „Cetatenii afla despre proiectele Primariei atunci cand ele se intampla deja”

13:01, 23.04.2024 - Primaria Cluj-Napoca ar trebui sa comunice proactiv legat de planurile sale, a declarat Alexandra Oana (USR), candidata a Alianței Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

Alexandra Oana (USR): „Nici vorba de explozie de verde in Turda. Exista cartiere in care Primaria nu a ajuns vreodata cu investiții”

18:10, 22.04.2024 - Alexandra Oana (USR), candidata a Alianței Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, a vorbit pentru monitorulcj.ro despre problemele cu care se confrunta orașul Turda, in condițiile in care centrul a fost modernizat și spațiul verde a fost eliminat.

„Numai betoane și praf”. Clujenii care locuiesc in Iris cer Primariei sa impuna mai multe spații verzi cand emite autorizații de construcție

15:40, 04.04.2024 - Cartierul Iris din Cluj-Napoca este un cartier al contrastelor, deși s-a bucurat de o dezvoltare imobiliara galopanta in ultimii ani, locuitorii zonei sufera din cauza lipsei spațiilor verzi. Mizeria de pe strazi și lipsa parcarilor sunt doar unele dintre problemele ramase care transmit ideea unei zone…

„Nu se mai poate deschide un geam ca miroase a noxe de la trafic”. Clujenii cer Primariei sa gaseasca soluții pentru poluarea din zona Taietura Turcului

15:00, 08.02.2024 - Lucrarile la pasajul de la Taietura Turcului ar urma sa inceapa odata cu debutul șantierului pentru tronsonul de cale ferata Cluj-Napoca - Poieni, din cadrul modernizarii și electrificarii caii ferate Cluj-Episcopia Bihor. Clujenii insa sesizeaza deja Primaria Cluj ca in zona e un trafic și un zgomot…


Ce parere ai despre aceasta stire?