Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Filmul „The Favourite”, de Yorgos Lanthimos, lider în topul nominalizărilor la BAFTA 2019

Publicat:

„The Favourite” a fost nominalizat, printre altele, la premiile pentru cel mai bun film britanic și cea mai buna actrița, pentru Olivia Colman, care, de altfel, duminica, a caștigat pentru interpretarea sa din acest lungmetraj, cea a reginei britanice Anne din secolul al 18-lea, un Glob de Aur.

„Bohemian Rhapsody”, de Dexter Fletcher și Bryan Singer, „First Man”, de Damien Chazelle, „Roma”, de Alfonso Cuaron, și „A Star Is Born”, de Bradley Cooper, urmeaza in topul nominalizarilor, cu cate șapte.

La premiul pentru cel mai bun film al anului concureaza „BlacKkKlansman”, de Spike…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Era sigura ca va muri”. Tanara lovita de mașina și tarata pe o distanța de 2 strazi, in urma unei incaierari intre bande

16:30, 12.03.2024 - O tanara din Marea Britanie, care s-a mutat in SUA ca sa fie impreuna cu iubitul ei fotbalist, fost jucator in Premiere League, la Aston Villa, a fost la un pas de moarte dupa ce a fost prinsa intr-un schimb de focuri și apoi lovita și tarata de o mașina, in Missouri.

Alegeri SUA 2024: Donald Trump castiga alegerile interne republicane in alte doua state

08:26, 03.03.2024 - Donald Trump a castigat sambata alegerile interne ale Partidului Republican in doua noi state americane, Missouri si Michigan, potrivit presei, apropiindu-se tot mai mult de nominalizarea pentru prezidentialele din noiembrie, noteaza AFP.

Caz halucinant! Un barbat și-a taiat picioarele ca sa primeasca bani de la asigurari: „Un plan prost”

13:45, 26.02.2024 - Intr-un caz extrem, un barbat din din Missouri, SUA, și-a taiat ambele picioare intr-o tentativa de a obține bani de la asigurari. Gestul halucinant al barbatului din Willow Springs a fost dezvaluit in urma unei investigații care a scos la iveala un plan șocant și detalii surprinzatoare.

(VIDEO) O persoana a murit, peste 20 de raniți in urma paradei Super Bowl

06:45, 15.02.2024 - O persoana a fost ucisa și peste 20 de persoane au fost impușcate, ieri, in Kansas City, Missouri, in urma paradei Super Bowl. Un DJ local a fost identificat drept persoana decedata, a spus un post de radio. Unii dintre cei raniți erau copii, a spus șeful pompierilor. Poliția a reținut trei persoane…

Atac armat in Kansas City | Cel putin o persoana a murit si alte noua au fost ranite

04:15, 15.02.2024 - Cel putin o persoana a murit si alte noua au fost ranite, miercuri, intr-un schimb de focuri, in timpul unei paradei in Kansas City, care sarbatorea victoria echipei Chiefs la Super Bowl, au declarat pompierii din acest oras din Missouri, centrul Statelor Unite, relateaza AFP, citat de Agerpres. Trei…

Artiști celebri au purtat cele mai extravagante ținute la Grammy Awards. Taylor Swift a primit cel de-al patrulea premiu “Albumul anului”

14:06, 05.02.2024 - Premiile Grammy, care ii recompenseaza pe artiștii din industria muzicala, au oferit și in anul 2024 prilejul etalarii unor ținute complet extravagante. Se știe ca, de exemplu, la ediția Grammy din anul 2011, Lady Gaga a sosit intr-un ou, iar la ediția din anul 2023, Harry Styles a purtat o salopeta…


Ce parere ai despre aceasta stire?