Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fratele fostului fotbalist Mirel Rădoi a murit, la Timișoara

Publicat:

Durere fara margini in familia fostului fotbalist , acum antrenor al echipei naționale de tineret. Fratele acestuia a murit, in aceasta dimineața, la Spitalul Județean Timișoara. „Din pacate, a decedat in cursul acestei dimineți, in urma unui stop cardiac prin insuficiența multipla de organ”, ne-a declarat medicul , directorul Spitalului Județean Timișoara. Fratele […] fostului fotbalist a murit, la Timișoara a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Verișorul Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, a murit la o zi de la inmormantarea ei! Apropiații sunt sfașiați de durere: ”Nu pot sa cred”

23:20, 29.03.2024 - Inca o lovitura pentru familia Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir! Verișorul ei, Eduard, a murit la doar o zi dupa ce a fost condusa pe ultimul drum. Tanarul de 17 ani s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar moartea lui a provocat și mai multa suferința in sufletele tuturor.

Breaking - Dani Alves poate ieși din inchisoare: Instanța a stabilit cauțiunea fostului fotbalist

14:15, 20.03.2024 - Fostul fotbalist brazilian Dani Alves poate fi eliberat condiționat din inchisoare pe o cauțiune de 1,1 milioane de euro dupa ce a executat aproximativ un sfert din sentința de patru ani și jumatate pentru viol, a decis miercuri un tribunal din Barcelona. Printre condițiile de eliberare a lui Alves…

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Cum a reacționat Roxana, cand a aflat ca Mile Povan a murit. Iubita lui este devastata de durere: ”Aș da orice sa nu...”

13:10, 07.03.2024 - Vestea morții lui Mile Povan a fost un șoc pentru familia lui și, mai ales, pentru iubita artistului. Roxana a transmis un mesaj dureros, prin care a exprimat cat de tare a suferit in momentul in care a aflat ca Mile Povan s-a stins din viața.

Cristina Pucean, mesaj sfașietor, la 6 luni de cand a murit tatal ei. Dansatoarea este devastata de durere: „Tu ai fost...” / FOTO

15:25, 24.02.2024 - Cristina Pucean a postat un mesaj sfașietor, la 6 luni de cand a murit tatal ei. Dansatoarea este devastata de durere și trece prin momente foarte grele. Iata ce postare a facut iubita lui Bogdan de la Ploiești pe rețelele de socializare!

Ianis Stoica, dezvaluiri dupa despartirea cu scandal de U Cluj: „Am avut motive”! Marturisirea fostului fotbalist de la FCSB

03:01, 17.02.2024 - Ianis Stoica a facut dezvaluiri dupa despartirea cu scandal de U Cluj. Ianis Stoica a declarat dupa meciul pierdut de Hermannstadt cu Rapid, cu 2-0, ca a avut motivele lui. Nelutu Sabau a fost deranjat de modul in care s-a despartit Ianis Stoica de U Cluj. Nelutu Sabau spunea ca U Cluj l-a platit mai…

Victor Ponta, in doliu! O persoana foarte draga fostului premier a murit, dupa ce ar fi suferit un infarct

14:35, 13.02.2024 - Victor Ponta, fostul prim-ministru al Romaniei, este in doliu dupa ce o persoana foarte apropiata lui a incetat din viața. Se pare ca ruda acestuia ar fi suferit un infarct și a murit la spital.

VIDEO - Momentul in care un fotbalist a fost fulgerat in timpul unui meci: a murit in cele din urma la spital

20:26, 12.02.2024 - Un fotbalist a fost murit in mod tragic dupa ce a fost lovit de un fulger in timp ce juca fotbal in Indonezia, sambata dupa-amiaza.O inregistrare video a surprins momentul exact in care victima, un barbat in varsta de 34 de ani din Subang, a fost fulgerat și a cazut pe stadionul Siliwangi din Bandung,…


Ce parere ai despre aceasta stire?