Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Franța se pune amânării Brexitului: 'Vrem clarificări pentru o prelungire'

Publicat:

Amanarea iesirii Marii Britanii din nu va avea niciun sens daca Guvernul de la Londra nu va oferi argumente credibile privind necesitatea prelungirii negocierilor, afirma ministrul francez de Finante, .

"Daca nu vor exista clarificari privind scopul prelungirii, eu nu vad necesitatea prelungirii, deci depinde de Guvernul britanic sa ofere explicatii daca cer prelungirea", a declarat , citat de agentia de presa Reuters.

Citește și: Lovitura pentru Laura Codruța Kovesi! Meciul pierdut azi

Premierul Marii Britanii, , va…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Afaceriștii care au dat lovitura in Uniunea Europeana: Profiturile au explodat in aprilie

20:20, 06.05.2024 - Activitatea economica in zona euro a inregistrat in aprilie cel mai rapid ritm de crestere din ultimul an, avansul din sectorul serviciilor compensand declinul din industrie, potrivit rezultatelor unui sondaj publicat luni, transmite Reuters.

Dupa ce SUA au blocat finanțarea Ucrainei, UE da lovitura de baros: Importurile fara taxe vor fi limitate

19:06, 09.04.2024 - Uniunea Europeana a convenit in mod provizoriu sa restrictioneze importurile de produse agricole ucrainene care, sustin unele state membre, au destabilizat pietele agricole ale blocului comunitar, transmite Reuters.

Pledoarie pentru ”Comunitatea europeana a inteligentei artificiale?”

17:26, 17.03.2024 - Ministrul francez al economiei Bruno Le Maire „propune crearea unei comunitati europene a inteligentei artificiale” pentru a coordona mai bine mijloacele de inovare in domeniu, a declarat el intr-un interviu pentru Journal du Dimanche, preluat de AFP. „Acest proiect ar reuni cei mai buni cercetatori,…

Germania și Franța o susțin pe bulgaroaica Kristalina Georgieva pentru un al doilea mandat la șefia FMI

10:10, 12.03.2024 - Germania va sprijini al doilea mandat pentru Kristalina Georgieva, directorul general al Fondului Monetar International (FMI), a declarat ministrul de Finante, Christian Lindner, dupa sprijinul similar anuntat recent de Franta, transmite Reuters, preluat de Agerpres.

Europenii au ajuns sa le plateasca pensiile și salariile ucrainenilor

22:30, 08.03.2024 - Ucraina va primi 6 miliarde de euro de la Uniunea Europeana in urmatoarele doua luni, a declarat, vineri, premierul de la Kiev, Denis Șmihal. Europenii au ajuns sa le plateasca pensiile și salariile ucrainenilor! A recunoscut-o chiar premierul ucrainean Denis Șmihal, care a spus ca Uniunea Europeana…

Ucraina asteapta anul acesta aproximativ 16 miliarde de euro de la Uniunea Europeana, anunta premierul Smihal: „Ucraina va avea resursele necesare pentru a lupta si a invinge”

20:15, 08.03.2024 - Ucraina va primi 6 miliarde de euro de la Uniunea Europeana in urmatoarele doua luni, iar pana la sfarsitul anului suma totala ar putea ajunge la 16 miliarde de euro, a declarat vineri premierul Denis Smihal, relateaza Reuters, citat de News.ro.Guvernul se asteapta sa primeasca 4,5 miliarde de euro…

Germania isi va mari participatia la Commerzbank, surprinzand piata financiara si analistii

08:55, 15.02.2024 - ”Guvernul federal nu participa la programul de rascumparare de actiuni al Commerzbank, in curs de desfasurare”, a declarat pentru Reuters un purtator de cuvant al Agentiei de Finante care gestioneaza investitiile de stat, atunci cand a fost solicitat sa comenteze. Commerzbank intentioneaza sa rascumpere…


Ce parere ai despre aceasta stire?