Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO: Nimeni nu le dădea nicio şansă, dar iubirea lor a supravieţuit! Grigore şi Mariana de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-au celebrat dragostea într-un mod UIMITOR

Publicat:

Show-ul matrimonial "Mireasa pentru fiul meu" uneste destine iar dovada acestui lucru este, fara doar si poate, dragostea uimitoare dintre Grigore si Mariana, care si-au sarbatorit recent dragostea.

Un an si jumatate a trecut de când cei doi s-au cunoscut si au format un cuplu, iar recent acestia si-au celebrat dragostea într-un mod cu totul si cu totul inedit.

Nu a scos-o în club si nici la o cina romantica, ci a dus-o la , unde au putut admira numeroase trenuri.


Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bebelușul care s-a nascut cu toți dinții. Cum arata micuța și ce au spus medicii despre cazul de-a dreptul uimitor

12:15, 27.03.2024 - Recent, un videoclip postat in mediul online a devenit viral dupa ce o mama a dezvaluit intregii lumi cum arata bebelușul ei care s-a nascut cu dantura completa! Iata ce explicație au medicii pentru aceasta intamplare.

Ipostaza emoționanta in care a fost surprinsa Gabriela Pițigoi de la Mireasa, sezonul 6, alaturi de fiul ei și al lui Valentin. Fosta concurenta radiaza de fericire / FOTO

17:51, 01.03.2024 - Gabriela Pițigoi și Valentin, foști conucrenți in sezonul 6 Mireasa, au devenit parinți de curand. Recent, tanara a facut publica o fotografie in care apare alaturi de micuțul ei, Tudor Gabriel. Ipostaza emoționanta in care au fost surprinși cei doi. 

CSM Targoviste a castigat Cupa Romaniei, la volei feminin: „Nimeni nu ne dadea nicio șansa“

14:55, 26.02.2024 - CSM Targoviste a castigat Cupa Romaniei la volei feminin, dupa ce a invins-o la mare lupta pe CS Rapid Bucuresti, cu scorul de 3-2 (25-23, 25-18, 24-26, 29-31, 15-11), duminica, 25 februarie 2024, in finala gazduita de Sala Sporturilor din Mioveni.

De Dragobete, Asociatia Suflete deschise lanseaza un nou indemn - Iubeste pe toata lumea!

13:00, 25.02.2024 - Dragobetele este un personaj preluat de la vechii daci si transformat ulterior intr un protector al tinerilor si patron al iubirii care se sarbatoreste in fiecare an pe 24 februarie.In traditia populara se spune ca Dragobetele este sarbatoarea iubirii la romani si ca Dragobetele ne ajuta sa gasim iubirea…

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.


Ce parere ai despre aceasta stire?