Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Emisiunea "Acces Direct" a început diferit astăzi! Simona Gherghe, urare emoţionantă pentru fiica ei

Publicat:

Emisiunea "" de astazi a avut un altfel de inceput! a vrut sa le ureze tuturor femeilor un calduros "La multi ani", iar la final a avut ceva de spus si pentru fetita pe care o poarta in pantece.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona Gherghe le sarbatorește zilele onomastice soțului și fiicei sale! Sfantul Gheorghe este o tradiție in familia lor: ”A patra generație...”

16:15, 23.04.2024 - Simona Gherghe iși sarbatorește fiica și șoțul! Astazi este ziua lor onomastica, astfel ca le-a transmis un mesaj impresionant. Se pare ca Sfantul Gheorghe este foarte important pentru ei, caci face parte din familia lor de multe generații! Mesajul prezentatoarei TV a fost o surpriza minunata pentru…

Acces Direct. Socrul preotului din Roata de Jos face lumina in cazul duhovnicului. Il acuza ca ar fi fost violent cu fiica lui: „Merg cu probele in instanța”

20:00, 18.04.2024 - Un preot dintr-un sat din Giurgiu nu mai are voie sa slujeasca, asta dupa ce soția lui a intentat procesul de divorț. Era duhovnic in Roata de Jos de 16 ani, iar comunitatea nu accepta un alt preot. In tot acest timp, socrul lui spune ca a fost violent cu fiica lui și ar fi inșelat-o.

Acces Direct. O femeie iși cauta fiica disparuta! Lamaița crede ca fata ei a fost rapita: „Are doi copilași” / VIDEO

18:05, 17.04.2024 - O femeie nu știe ce sa mai faca pentru a da de urma fiicei sale! Lamaița crede ca fata ei, care a disparut, ar fi fost rapita. Ea are acasa doi copilași mici. Ce a marturisit mama ei, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Acces Direct. Ovidiu nu poate sa-și vada fiica din cauza iubitei. Tatal nu este trecut in certificatul de naștere al fetei: ”Inca nu e divorțata” / VIDEO

19:40, 16.04.2024 - Ovidiu este disperat și marturisește ca nu-și poate vedea copilul din cauza iubitei lui. Cei doi au avut o relație de un an și jumatate, au locuit impreuna, apoi femeia a decis sa se intoarca la fostul soț.

Mihai Stoica și-a sarbatorit ziua de naștere! Fiica lui, Teodora Stoica, i-a facut o urare emoționanta: ”Cel mai important...” / FOTO

12:06, 13.04.2024 - Mihai Stoica a implinit, in urma cu o zi, varsta de 59 de ani! Fostul fotbalist și-a sarbatorit ziua alaturi de familie și de fiica lui, cu care are o relație apropiata. Teodora Stoica i-a facut o urare speciala tatalui ei, prin care a exprimat ce loc important ocupa in viața ei.

Acces Direct. Fiica iși cauta mama disparuta in Italia. Ana nu mai știe nimic despre cea care i-a dat viața de 14 ani: „Avea anturaje proaste” / VIDEO

20:51, 09.04.2024 - Ana este disperata și vrea sa-și gaseasca mama disparuta. Femeia e plecat in Italia cand fiica avea doar 6 ani și a revenit in Romania destul de rar. De 14 ani familia nu mai știe nimic de ea și se gandesc la tot ce este mai rau.

Acces Direct. Parinții și-au lasat fiica in grija unei bone și au plecat din țara. Acum, micuța a fost luata de DGASPC: "Am crescut-o de la 7 luni..." / VIDEO

18:21, 04.04.2024 - Doamna Vera a vazut un anunț pe internet și a sunat pentru ca a dorit sa fie bona pentru doi parinți care cautau un astfel de serviciu. S-a ințeles cu un cuplu sa aiba grija de o fetița de numai 7 luni. Cei doi parinți i-au dat fetița Verei și au plecat la munca in strainatate.

Acces Direct. Parinții sunt disperați! Fiica lor, agresata și obligata sa se drogheze de mai mulți adolescenți, in repetate randuri: ”Nu mai merge la școala de frica” / VIDEO

18:56, 22.02.2024 - Parinții unei adolescente in varsta de 14 ani sunt disperați și vor sa-și salveze fiica. Aceasta este victima violenței din partea unor tineri, iar autoritațile nu au facut niciun pas pentru soluționarea cazului.


Ce parere ai despre aceasta stire?