Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Andreea Mantea, ce ai păţit? Are cearcăne imense şi probleme cu acneea

Publicat:

Celebra prezentatoare, si-a facut aparitia la un eveniment monden unde s-a adunat toata crema showbiz-ului. Aceasta a ales sa poarte o rochie lunga de culoare rosie, a adoptat o coafura retro si un make-up destul de strident, insa desi a petrecute ore bune in oglinda prezentatoarea a omis un detaliu care i-a ruinat complet aparitia. Cearcanele acesteia au iesit in evidenta mai mult decat trebuia. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Milionar celebru, probleme cu poliția, dupa ce a sfidat legea / Ce a pațit faimosul latifundiar!

22:45, 30.04.2024 - Unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din județul Dambovița a fost oprit de Poliția Rutiera dupa ce ar fi depașit cu mult viteza admisa, in condițiile in care pe tronsonul respectiv limita este de 50 de kilometri pe ora.

Adrian Enache se confrunta cu probleme grave de sanatate. Ce a pațit artistul și de ce are nevoie urgent de operație

13:15, 25.04.2024 - Adrian Enache, celebrul artist, trece prin momente dificile dupa ce starea lui de sanatatea s-a deteriorate. Dupa diagnosticul medicilor, Adrian Enache trebuie sa fie supus unei operații de urgența.

Mira, probleme in aeroportul din Cluj-Napoca. Ce a pațit cantareața la intoarcerea acasa: ”Traiesc intens”

15:06, 07.04.2024 - Mira a ramas blocata pe aeroportul din Cluj-Napoca și nu știe cand va putea sa se intoarca acasa, in București. Cantareața nu poate zbura din cauza stratului gros de ceața care ține avioanele la sol, provocand numeroase intarzieri.

Denisa Filcea, probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța. Ce a pațit soția lui Flick: ”Simt ca-mi explodeaza capul” / FOTO

23:25, 04.04.2024 - Denisa Filcea se confrunta cu cateva probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța in Asia. Soția lui Flick a afirmat pe rețelele de socializare ca are mai multe simptome și a luat o mica pauza de la activitațile sale zilnice.

Rareș Ciortan se confrunta cu probleme! Ce a pațit fostul iubit al Anei Mocanu: „Stresul, nervii...” / VIDEO

18:40, 25.03.2024 - Rareș Ciortan se confrunta cu probleme! Fostul iubit al Anei Mocanu a facut pe rețelele de socializare o postare cu care și-a ingrijorat fanii. Iata ce a pațit prietenul lui Jador, dar și ce imagini a publicat cu el!

Prodanca. Punct și de la capat. Anamaria Prodan, probleme de sanatate. Ce a pațit impresara in vacanța din America / VIDEO

21:56, 09.03.2024 - Dupa ce fiul ei s-a plimbat cu gondola pin Las Vegas, Bebe s-a intors acasa, unde Anamaria Prodan nu se simțea prea bine. Acesta este și motivul pentru care impresara și-a dorit ca Bebe sa mearga cu doi prieteni apropiați ei la Venețian.

Probleme de sanatate in familia Laurei Cosoi. Ce a pațit fiica cea mica a vedetei: „De-abia acum incepe distracția” / FOTO

15:15, 10.02.2024 - Dupa ce ieri a avut o zi plina de filmari, Laura Cosoi a ajuns acasa și le-a povestit fanilor ca fiica cea mica are probleme de sanatate și ca de-abia incep adevarata provocare, caci nimic nu este mai greu pentru o mama sa știe ca unul dintre copii nu este bine.

Fiul Andreei Banica se confrunta cu probleme de sanatate. Ce a pațit Noah: „Mergem la doctor...” / FOTO

10:30, 07.02.2024 - Andreea Banica trece prin momente grele și asta pentru ca fiul ei se confrunta cu probleme de sanatate. Artista este nevoita sa-l duca la doctor. Iata ce a pațit Noah, dar și ce postare a facut cantareața pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?