Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul preşedinte, inculpat pentru fapte de corupţie. Interceptările telefonice l-au dat de gol

Publicat:

Fostul presedinte al a fost inculpat, miercuri, pentru acte de coruptie, intr-o investigatie privind interceptari telefonice, afirma surse judiciare citate de Agentia France-Presse si de cotidianul .

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Pedro Rocha, cercetat pentru corupție, a fost ales președinte al Federației Spaniole de Fotbal

20:05, 26.04.2024 - Pedro Rocha a fost ales președinte al Federației Spaniole de Fotbal, deși este cercetat intr-o ancheta de corupție. El a fost președinte interimar, dupa ce Luis Rubiales a demisionat in urma scandalului iscat dupa ce a sarutat o jucatoare.

Iulian Dumitrescu, cercetat pentru fapte de corupție, cale libera spre șefia CJ Prahova / BEJ i-a admis candidatura

17:16, 26.04.2024 - Biroul Electoral Judetean (BEJ) Prahova a admis, vineri, candidatura presedintelui PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA pentru fapte de coruptie, pentru un nou mandat de presedinte al Consiliului Judetean (CJ).

Succesorul lui Luis Rubiales, inculpat si el intr-un caz de coruptie

17:25, 12.04.2024 - Succesorul lui Luis Rubiales la conducerea Federatiei Spaniole de Fotbal (RFEF) dupa scandalul sarutului fortat a fost si el inculpat, vineri, intr-un dosar de coruptie, a anuntat justitia spaniola, potrivit AFP, conform News.ro.

Luis Rubiales a fost arestat la Madrid. Fostul președinte al Federatiei Spaniole de Fotbal e acuzat de corupție

14:50, 03.04.2024 - Luis Rubiales a fost arestat de politia spaniola imediat ce a aterizat la Madrid, miercuri dimineata. Fostul presedinte al Federatiei Spaniole de Fotbal (RFEF) este anchetat pentru presupuse fapte de coruptie, informeaza El Mundo, preluat de News.ro.

Un fost consilier al lui Trump susține ca fostul președinte „nu are creierul” pentru dictatura, dar poate retrage SUA din NATO

11:25, 31.03.2024 - John Bolton, fost consilier pentru securitate naționala in timpul mandatului lui Donald Trump, a respins ideea ca fostul președinte este capabil sa conduca o dictatura, in ciuda admirației sale pentru dictatori, din cauza lipsei de capacitate intelectuala și de experiența profesionala, scrie The Guardian.Intr-un…

Protest la Ploiești impotriva presedintelui Consiliului Județean, cercetat de DNA pentru fapte de coruptie

06:55, 27.03.2024 - Peste 100 de persoane au protestat, marti dupa-amiaza, in fata Consiliului Judetean (CJ) Prahova impotriva presedintelui CJ, Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA pentru fapte de coruptie, transmite Agerpres. Manifestantii au scandat „La puscarie, Dumitrescule”, „Dumitrescu, nu uita, Prahova nu e a ta”…

Donald Trump intoarce armele impotriva Facebook și vrea sa protejeze TikTok in SUA, dupa ce voia sa il interzica

19:15, 09.03.2024 - Donald Trump iși schimba poziția și susține TikTok, criticand Facebook in schimb. Fostul președinte american se alatura rețelei sociale chinezești și iși exprima dezacordul fața de Facebook, pe platforma sa Truth Social.  A devenit Donald Trump dependent de TikTok? Omul care a vrut sa interzica…

Fost informator FBI, inculpat pentru ca a fabricat acuzații de corupție impotriva fiului lui Joe Biden

07:45, 16.02.2024 - Justitia americana a anuntat joi inculparea unui fost informator al FBI, urmarit penal pentru ca a mintit si a fabricat false acuzatii de coruptie impotriva fiului lui Joe Biden, Hunter, acuzatii care au fost apoi recuperate de dreapta pentru a incerca sa-l destituie pe presedinte, noteaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?