Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FMI RECUNOAȘTE: Grecia poate ieși din zona euro

Publicat:

Ieșirea Greciei din zona euro (Grexit) este posibila, dar care nu ar implica sfarșitul monedei euro, a afirmat recent , directorul general al Fondului Monetar Internațional.

&"O ieșire a Greciei din zona euro este o posibilitate, dar un astfel de pas nu va fi o plimbare în parc, însa nici nu va însemna probabil sfârșitul euro&", a declarat Lagarde pentru &"'&", scrie Reuters citata de Agerpres.  

Miercuri seara, premierul elen a anunțat ca Grecia este aproape de…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Au crescut datoriile spitalului județean ca-n basme?

09:35, 30.04.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Aleșii județului au constatat ca, potrivit execuției bugetare pe primul trimestru, Spitalul Județean figureaza cu datorii crescute ca Fat-Frumos, intr-un an cat alții in patru! Managerul Calin Mircea Laza, aflat in concediu, a avut ceva explicații telefonice, insa nu suficient de lamuritoare…

Rusia colecteaza mai greu banii din vanzarile de petrol. Bancile din China au incetinit plațile

18:40, 27.03.2024 - Companiile petroliere din Rusia se confrunta cu intarzieri la plata de cateva luni, pentru titeiul si carburantii livrati, deoarece bancile din China, Turcia si Emiratele Arabe Unite au incetinit plațile, noteaza Reuters, preluat de Agerpres.

Mașinile de lux, ceasurile și banii lui Andrew Tate raman sub sechestru, la Poliția Romana

11:45, 23.03.2024 - Bunurile aparținand lui Andrew Tate, care au fost confiscate de autoritațile romane in cazul procesului pentru trafic de persoane, vor ramane sub sechestru, in posesia Poliției Romane, a declarat vineri avocatul acestuia, in urma unei hotarari judecatorești, scrie Reuters.

Banii oligarhilor vor paraliza complet bancile Occidentale: Urmeaza o serie de procese fara precedent

17:45, 22.03.2024 - O serie de banci occidentale au inceput sa faca lobby fata de propunerile UE vizand redistribuirea profiturilor de miliarde de euro generate de activele rusesti inghetate, de teama ca asta ar putea duce la litigii costisitoare, au declarat pentru Reuters mai multe surse din industria bancara. Dupa…

Invațaturile lui Razvan Raț, milionar din fotbal, astazi investitor in hi-tech: ”Banii și faima sunt periculoase”

12:10, 16.03.2024 - Razvan Raț și-a incheiat o cariera remarcabila in sport și a inceput o alta intr-o zona anteprenoriala deosebita pentru foștii fotbaliști. Fost capitan al naționalei de fotbal a Romaniei se afla in spatele unor companii ce investesc in hi-tech. Singurul fotbalist roman care a jucat in peste 100 de meciuri…

Vladimir Putin avertizeaza Occidentul ca Rusia este pregatita pentru un razboi nuclear, dar spune ca „nu se grabeste spre el”

09:05, 13.03.2024 - Rusia este pregatita din punct de vedere tehnic pentru un razboi nuclear, iar daca SUA ar trimite trupe in Ucraina, acest lucru ar fi considerat o escaladare semnificativa a razboiului, a declarat președintele rus Vladimir Putin pentru televiziunea Rossiya-1 și agenția de știri RIA, relateaza Reuters,…

Germania și Franța o susțin pe bulgaroaica Kristalina Georgieva pentru un al doilea mandat la șefia FMI

10:10, 12.03.2024 - Germania va sprijini al doilea mandat pentru Kristalina Georgieva, directorul general al Fondului Monetar International (FMI), a declarat ministrul de Finante, Christian Lindner, dupa sprijinul similar anuntat recent de Franta, transmite Reuters, preluat de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?