Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explozie a cazurilor de infecţii cu transmitere sexuală în Europa (ECDC)

Publicat:
Explozie a cazurilor de infecţii cu transmitere sexuală în Europa (ECDC)

Explozie a cazurilor de infectii cu transmitere sexuala in Europa (ECDC)

Un val "ingrijorator" de infectii cu transmitere sexuala (ITS) a fost observat in Europa, a avertizat joi pentru Prevenirea si (ECDC), care a transmis un apel la sporirea masurilor de preventie, transmite AFP, potrivit Agerpres.

In 2022, cazurile de gonoree au crescut cu 48% - cu 70.881 de cazuri in -, cele de sifilis au inregistrat o crestere de 34% (35.391 de cazuri), iar cele de chlamydia cu 16% (216.508 cazuri), conform raportului anual al agentiei.

"Aceasta…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanul și oile. Cifra surprinzatoare care ne plaseaza in topul Europei

17:36, 03.05.2024 - Romania este o țara cunoscuta pentru tradiția sa in creșterea oilor. Potrivit datelor Eurostat, in anul 2019 Romania era a patra țara din Europa și a treia din Uniunea Europeana la populația de ovine. In 2022, in Romania erau 10,4 milioane de ovine, in timp ce in Uniunea Europeana erau in același an…

Operațiune uriasa impotriva traficanților de medicamente

16:45, 14.02.2024 - Patru laboratoare subterane au fost distruse si 92 de website-uri au fost inchise in cea mai recenta operatiune impotriva traficului de medicamente in Uniunea Europeana, care s-a finalizat cu punerea sub inculpare a 1.238 de persoane si capturi in valoare de peste 64 de milioane de euro, a anuntat marti…

Metsola: Europa va fi mai puternica cand Romania se va alatura zonei euro și iși va ocupa locul binemeritat in Schengen

15:56, 07.02.2024 - Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a subliniat in cadrul vizitei președintele Klaus Iohannis, in Parlamentul European rolul și contribuția Romaniei din ultimii ani, aratand ca Uniunea Europeana va fi mai puternica cand statul se va alatura zonei euro și deplin spațiului Schengen.


Ce parere ai despre aceasta stire?