Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Este cel mai consumat desert de pe mapamond și toată lumea susține că îngrașă! E incredibil ce s-a găsit în ciocolată!

Publicat:

Cercetatori de la Institutul Politehnic Național (IPN) din Mexic au descoperit proprietați anticancerigene in epicatechina, o molecula prezenta in ciocolata, potrivit institutului citat de EFE.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Serviciul de spionaj extern al Rusiei susține ca grupari militare private americane pregatesc o operațiune in Ucraina

06:10, 10.04.2024 - Serviciul de spionaj extern al Rusiei (SVR) a acuzat marti companiile militare private americane ca ar recruta detinuti proveniti din Mexic si Columbia, care ispasesc pedepse in inchisori de pe teritoriul SUA, pentru a-i trimite sa lupte in Ucraina, relateaza EFE si TASS, conform Agerpres.

Cea mai cautata rețeta de desert de pe internet. Cum se prepara prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos

11:11, 15.03.2024 - Rețeta unui desert a captivat atenția iubitorilor de dulciuri din intreaga lume. Este vorba despre delicioasa prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos, a carei preparare este pe cat de simpla, pe atat de rafinata. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

'Romania in Schengen' și provocarea austriaca. Liderul PPE transmite un mesaj pentru a fi clar pentru toata lumea

15:05, 06.03.2024 - Presedintele Partidului Popular European Manfred Weber a precizat, pentru a fi clar pentru toata lumea, ca PPE sustine in totalitate extinderea Spatiului Schengen, prin aderarea Romaniei si Bulgariei, doua tari care ar trebui sa intre imediat in Schengen, cu drepturi depline. ”Vreau ii rog pe socialistii…

Alimentul care susține sanatatea inimii. Trebuie consumat in mod frecvent

00:05, 26.02.2024 - Inima este organul fara de care nu putem funcționa. Sanatatea sa este importanta, astfel ca e nevoie sa avem o grija deosebita. Multe vitamine și minerale se pot obține din alimentație, astfel ca anumite nucifere pot avea un rol benefic pentru vitalitatea noastra.

Rețeta de prajitura semiluna cu nuca și ciocolata. Un desert delicios

10:55, 23.02.2024 - Daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un desert delicios, dar nu aveți idee ce sa gatiți, atunci nu va faceți probleme, deoarece noi venim cu soluția și va prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta pentru prajitura semiluna cu nuca și ciocolata. Este un desert care va reuși sa va incante papilele…

Simion: Ciuhodaru trebuie sa fie noul primar al Iașului 

13:36, 19.02.2024 - Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a luat decizia de a parasi PSD și de a se alatura partidului AUR. Anunțul a fost facut de catre George Simion, care susține ca medicul va fi candidat al AUR la Primaria Iași. Se pare ca AUR are planuri mari pentru Tudor Ciuhodaru. Prin aceasta mutare, AUR va avea reprezentanți…

Ciocolata se va scumpi in toata lumea! Fenomenul El Nino a afectat producția de cacao

14:20, 09.02.2024 - Vești proaste pentru iubitorii de deserturi! Prețul ciocolatei va exploda in toata lumea, din cauza lipsei producției de cacao. Aceasta a fost afectata de fenomenul El Nino, care a pus stapanire pe aproape toata lumea, in urma cu cațiva ani. Previziunile sunt sumbre.


Ce parere ai despre aceasta stire?