Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Edwin Hawkins, unul dintre fondatorii muzicii gospel moderne, a murit

Publicat:

Considerat unul dintre fondatorii muzicii gospel moderne, Hawkins a decedat la locuinta sa din California in urma unei lungi lupte impotriva cancerului de pancreas, a relatat presa americana, citandu-l pe agentul cantaretului, .

'''' este un imn religios din secolul al XVIII-lea, dar Edwin Hawkins este cel care a creat versiunea actuala, cu doua voci care isi raspund.

Cantecul a devenit imediat un succes imens, cu peste sapte milioane de discuri vandute, iar grupul sau, , a primit un premiu Grammy la categoria rezervata muzicii gospel.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana Abramovici

16:35, 15.04.2024 - Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana AbramoviciEste doliu in lumea muzicii de petrecere, dupa anunțul decesului artistei supranumite "Piranda de la Timișoara", Adriana Abramovici.

Legenda globala a muzicii pop-rock Lenny Kravitz vine pe scena UNTOLD 2024 cu un show unic, la Cluj-Napoca

10:40, 04.04.2024 - Considerat unul dintre cei mai eclectici artiști ai lumii, Lenny Kravitz a caștigat 4 premii Grammy, 4 ani la rand, iar recent a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. Lenny Kravitz, singurul artist cu 4 premii Grammy consecutive la categoria “Best Male Rock Vocal Performance” va ajunge in aceasta…

Doliu in lumea muzicii: A murit George Nicolescu, cunoscut pentru melodia „Eternitate”

18:26, 26.03.2024 - Cantautorul George Nicolescu a murit la varsta de 74 de ani, informeaza news.ro. Artistul era cunoscut pentru melodia „Eternitate” dar și pentru hitul din 2002 „Cantec pentru sanatatea ierbii”, cu care a revenit in topurile muzicale romanești.

Doliu in lumea muzicii de petrecere: un artist adorat de public a murit: avea probleme grave de sanatate

12:40, 11.03.2024 - Marius Țepeliga a murit. Interpretul de muzica populara suferea de o boala grea. La inceputul anului, Marius Țepeliga fusese supus unei intervenții chirurgicale. La acea vreme, familia și colegii de breasla au facut un apel public la donarea de sange.Artistul nu și-a pierdut nicio clipa speranța, insa…

Gala People’s Choice Awards 2024, la care au fost alese de fani cele mai bune nume din cinematografie, televiziune, muzica si cultura pop, difuzata luni de E!

18:21, 19.02.2024 - Gala People’s Choice Awards va fi difuzata in reluare de la ora 00.00, luni, la E!. In plus, emisiunea „Live From E!: People’s Choice Awards”, care prezinta vedetele pe covorul rosu, este programata in reluare, de la ora 22.00, la E!, potrivit news.ro. Evenimentul a fost prezentat de Simu Liu si…

Tragedie in lumea muzicii: Un talent promițator a murit intr-un accident, la numai 32 de ani

10:41, 18.02.2024 - ”Astazi, 17 februarie, in jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizați sa intervina la un accident rutier produs in localitatea Dumbravița.La fața locului, polițiștii au stabilit faptul ca un barbat in varsta de 32 de ani, din Dumbravița, in timp ce conducea un…

A murit medicul clujean Gabriel Traian Scridon, unul dintre fondatorii actualului Institut al Inimii Cluj-Napoca: „Un om și un medic adevarat”

15:15, 12.02.2024 - Medicul clujean Gabriel Traian Scridon, unul dintre pionierii chirurgiei cardiovasculare din Romania și unul dintre fondatorii actualului Institut al Inimii Cluj-Napoca, a murit. La trecerea in vesnicie a domnului conferențiar dr. Gabriel Traian Scridon, comunitatea academica a Universitatii de…

Doliu in lumea muzicii din Romania. A murit Moni Bordeianu, solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. Mesajul plin de durere al lui Nicu Covaci: „Iți mulțumim”

11:15, 10.02.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce a murit Moni Bordeianu, primul solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. S-a stins din viața la 75 de ani, iar vestea morții a fost data de Nicu Covaci, fost coleg și bun prieten.


Ce parere ai despre aceasta stire?