Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După cât timp trebuie schimbaţi ochelarii de soare: riscurile la care ne expunem dacă îi purtăm mai mult decât este indicat

Publicat:

Lentilele ochelarilor de soare sunt afectate in timp de expunerea constanta la razele solare, iar protectia UV scade pana la nivelul in care poate deveni periculos pentru vedere sa mai purtam respectivii ochelari, arata un studiu realizat recent de o echipa de cercetatori de la Universitatea din , Brazilia.

Ochelarii de soare trebuie schimbati dupa doi ani

Cercetatorii sustin ca o pereche de ochelari de soare ar trebui schimbata dupa doi ani pentru a fi siguri ca lentilele inca au capacitatea de a ne proteja eficient vederea. In cazul persoanelor care locuiesc in zone insorite…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Revoluția timpului: Ceasul atomic care sfideaza limitele cunoașterii umane!

09:46, 09.04.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din Colorado Boulder au creat un ceas atomic folosind lasere și atomi de stronțiu, care este incredibil de precis – pierzand doar o secunda la fiecare 40 de miliarde de ani. Acest ceas este de doua ori mai precis decat precedentul deținator al recordului și ar putea…

Care este singura țara din lume situata in toate cele patru emisfere

13:05, 08.04.2024 - Organizația Națiunilor Unite (ONU) recunoaște la ora actuala 195 de țari, fiecare dintre acestea avand propriile caracteristici și particularitați. Din punct de vedere geografic, țarile lumii sunt imparțite pe șapte continente, iar aceasta imparțire reflecta distribuția terestra a maselor de uscat și…

Avertisment SEVER pentru barbații care utilizeaza steroizi anabolizanți. Urmarile pot fi grave și iremediabile - STUDIU

10:36, 13.03.2024 - AAS sunt folosiți tot mai des de barbații tineri pentru creșterea masei musculare.  Se estimeaza ca peste 6% din populația globala masculina folosește vs. sub 2% in populația feminina. Utilizarea este crescuta in Europa, America de Nord, Australia și Noua Zeelanda, Brazilia, Orientul Mijlociu, dar scazuta…

Avertisment SEVER pentru barbații care utilizeaza steroizi anabolizanți. Urmarile pot fi grave și iremediabile - STUDIU

20:25, 12.03.2024 - AAS sunt folosiți tot mai des de barbații tineri pentru creșterea masei musculare.  Se estimeaza ca peste 6% din populația globala masculina folosește vs. sub 2% in populația feminina. Utilizarea este crescuta in Europa, America de Nord, Australia și Noua Zeelanda, Brazilia, Orientul Mijlociu, dar scazuta…

TASS: Romanii care lupta pe frontul din Ucraina, dați in urmarire de Rusia. Anunțul Moscovei

20:01, 11.03.2024 - Peste 700 de cetațeni straini care lupta pe front de partea Ucrainei, printre care cetațeni din Țarile de Jos, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia și Romania, au fost dați in urmarire de Rusia, potrivit agenției ruse de presa TASS. Direcția principala de informații (GUR) a Ministerului ucrainean al Apararii…

LIVE TEXT: Regizorul Andrei Șerban primeste titlul de doctor Honoris Causa din partea Universitatii Ovidius Constanta (FOTO+VIDEO)

10:50, 26.02.2024 - Universitatea "Ovidius" Constanta ii acorda regizorului Andrei Serban titlul de Doctor Honoris Causa, cea mai inalta distinctie a institutiei. Evenimentul are loc in Sala Senatului UOC.Date despre Andrei Serban Andrei Serban este unul dintre cei mai importanti regizori de teatru si opera din lume, cu…

Primaria Baia Sprie : felicitari tinerilor sportivi de la CSS Baia Sprie!

13:20, 15.02.2024 - In perioada 9-11.02.2024 sportivii legitimați la CSS Baia Sprie au participat la Competitia Internationala Pokal Loka, desfasurata la Skofja Loka din Slovenia. Competitia a fost adresata sportivilor U14, U16 fete si baieti. La startul competitiei s-au aliniat 225 de sportivi din 29 de tari din Europa,…

Un nou potential tratament impotriva cancerului mamar agresiv, descoperit de cercetatori australieni (studiu)

01:30, 06.02.2024 - Cercetatorii au descoperit un nou medicament care poate inhiba cu succes dezvoltarea celei mai agresive forme de cancer de san, conform unui studiu publicat luni, transmite agentia Xinhua. Un studiu preclinic condus de Universitatea din Adelaide, Australia, este considerat promitator in lupta impotriva…


Ce parere ai despre aceasta stire?