Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Detalii neștiute din copilăria Andreei Tonciu. „Asta nu am spus-o nimănui. Am împins-o pe prietena mea, care a căzut de la etajul 1”

Publicat:
Detalii neștiute din copilăria Andreei Tonciu. „Asta nu am spus-o nimănui. Am împins-o pe prietena mea, care a căzut de la etajul 1”

, in varsta de 38 de ani, nu s-a sfiit niciodata sa dea detalii din viața personala de-alungul timpului. De data asta, vedeta a impartașit in cadrul emisiunii o intamplare despre care nu a mai vorbit pana acum. a povestit cum era sa ii distruga viața unei bune prietene. Totul se intampla in copilaria brunetei.„Asta nu am spus-o nimanui. M-am jucat cu vecinele mele, eu am copilarit intr-o casa naționalizata la Piața Unirii, iar in acea curte stateau foarte multe familii și eram mulți copii acolo. Pe vremuri, erau telenovelele alea pe Acasa TV și fiecare…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol si foto: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fata din Ucraina a cazut de la etajul 7 al unui bloc din București

17:35, 01.05.2024 - O fata in varsta de 13 ani, din Ucraina, a cazut de la etajul șapte al unui bloc din București. Aceasta a fost transportata in stare grava la spital. Potrivit vecinilor, fata s-ar fi certat cu parinții ei. „La data de 1 mai 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București…

Tragedie la inalțime: Un barbat a decedat, dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din sectorul Botanica

08:40, 17.04.2024 - Un barbat a decedat, dupa ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuit din sectorul Botanica. Cazul a avut loc ieri, 16 aprilie, iar oamenii legii urmeaza sa stabileasca ce l-a facut sa recurga la acest gest.

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Cine este Sara, adolescenta care a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8, in Brașov. Tanara ar fi consumat alcool / VIDEO

22:35, 07.04.2024 - Cine este Sara, adolescenta de 15 ani care a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8, in Brașov. Tanara ar fi consumat alcool și ar fi fost la o petrecere la verișoara ei. Ce au spus apropiații despre tragedie.

Un barbat cu handicap locomotor a cazut de la etajul 7. Familia spune ca a fost un accident, dupa ce s-ar fi aplecat pe fereastra

09:35, 04.03.2024 - Un barbat cu handicap locomotor din Arad a decedat, luni dimineata, dupa ce a cazut de la etajul 7 al locuintei sale, familia considerand ca a fost un accident, pentru ca victima s-ar fi aplecat prea mult peste pervazul ferestrei.


Ce parere ai despre aceasta stire?