Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Degustare de vinuri într-o locație de poveste

Publicat:

O degustare de vinuri a avut loc, seara trecuta, la “Werk”, restaurantul ce sta de straja la intrarea in , din Hunedoara. Oaspeți de seama au avut parte de o seara eleganta, completata cu succes de vocea interpretei Roxana Olșanschi. Locația industriala, transformata intr-un loc de poveste a devenit spațiul perfect pentru evenimentul cu iz de toamna.

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pe urmele spectaculoasei cai ferate a padurenilor. Loc de poveste din Hunedoara, scos din anonimat VIDEO

15:20, 04.05.2024 - Calea ferata a padurenilor din Hunedoara a ajuns la fier vechi in anii 2000, la peste un secol de la inființarea ei. De atunci, mai mulți localnici au cerut autoritaților amenajarea ei ca traseu turistic, intre doua monumente importante din Hunedoara

Fosta glorie a metalurgiei, salvata de turism. Castelul medieval ii aduce sute de mii de vizitatori VIDEO

22:35, 24.04.2024 - Neglijat in trecut, cand Hunedoara devenise un mare centru al metalurgiei din Romania, Castelul Corvinilor din Hunedoara a ajuns sa susțina o parte din economia orașului, in timp ce vechile uzine s-au dezintegrat treptat.

K-lu pregatește un nou album: „Ca DJ e indiferent ca pui muzica cu aspiratorul sau cu consola, trebuie sa transmiți ceva, sa ai o poveste”

12:30, 24.04.2024 - Muzicianul timișorean K-lu a lansat recent un nou videoclip numit „Ciocolata” și pregatește cel de-al treilea disc. Pe numele sau adevarat Alin Constantin, artistul nascut in 1976 a facut parte dintr-o trupa de muzica din orașul sau natal Hunedoara, care s-a numit Za Ics, unde la vremea respectiva era…

Tunelurile secrete ale dacilor, teorii false crezute de romani. Topul legendelor controversate VIDEO

23:05, 01.04.2024 - O mulțime de relatari stranii fac din ținutul cetaților dacice din Hunedoara o destinație pentru amatorii de senzațional. Retezatul, Castelul Corvinilor și mormantul lui Arsenie Boca nu au fost nici ele ocolite de teorii controversate, nedocumentate științific.

Degustare exclusiva a meniului pentru nunți din sezonul 2024, la Werk Events

21:00, 19.03.2024 - Dragii noștri indragostiți, care va pregatiți sa incepeți calatoria la Werk Events, a sosit momentul sa va delectați cu un preview al festinului care va așteapta in ziua cea mare! In calitate de viitori miri la Werk, sunteți invitați la o degustare exclusiva a meniului pentru nunți din sezonul…

Peste 20 de spații din Castelul Corvinilor, renovate printr-un proiect european

10:35, 24.02.2024 - Peste 20 de spații din Castelul Corvinilor din Hunedoara au fost renovate printr-un proiect european in valoare de aproximativ 5 milioane de euro. Acum se... The post Peste 20 de spații din Castelul Corvinilor, renovate printr-un proiect european appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Castelul medieval din Romania ce atrage toate privirile. Se așteapta noi descoperiri VIDEO

06:40, 22.02.2024 - Castelul Corvinilor din Hunedoara a fost restaurat, cu fonduri europene, insa investițiile in cel mai popular monument din vestul Romaniei vor continua. Schelele au fost așezate deja pentru noile lucrari, care vor dezlega unele dintre marile mistere ale edificiului.

Viața dura in satul din munți, situat intre doua județe. Locul de poveste este incolțit de lupi și urși VIDEO

04:55, 20.02.2024 - Cateva familii mai locuiesc in satul Negoiu din Hunedoara, una dintre cele mai izolate așezari din Munții Poiana Rusca. Locul este spectaculos, pitoresc, dar padurile sale sunt pline de salbaticiuni.


Ce parere ai despre aceasta stire?