Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce arată Oana Cuzino atât de bine. A renunţat la un singur ingredient

Publicat:

pare ca a gasit elixirul tineretii. Prezentatoarea TV a marturisit ce face ca sa arate atat de bine. Ea sustine ca a renuntat la un aliment ceea ce o face sa se simta extraordinar.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Gabriela Cristea și Tavi Clonda, secretele casniciei. Cele mai importante aspecte din povestea lor de dragoste: „E o chestiune de...” / VIDEO

10:55, 05.04.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dezvaluit care sunt secretele casniciei lor. Iata care sunt cele mai importante aspecte atunci cand vine vorba de povestea lor de dragoste. Prezentatoarea și soțul ei sunt de nedesparțit, iar impreuna se bucura de o familie fericita.

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Irina Fodor, emoționata cand și-a facut apariția in fața celor patru jurați! Ce schimbari a anunțat prezentatoarea TV: „Nu ne lasam...” / VIDEO

21:10, 18.03.2024 - Astazi, 18 martie 2024, a inceput prima ediție a noului sezon de la Chefi la cuțite! Irina Fodor a fost emoționata in momentul in care și-a facut apariția in fața celor patru jurați. Ce schimbari a anunțat celebra prezentatoare TV. 13 sa fie cu noroc, dar și cu mulți bucatari talentați!

Volkswagen ID.3 nu va mai fi produs la uzina de la Wolfsburg

12:11, 12.03.2024 - Constructorul german a renunțat la planurile de a produce modelul ID.3 la Wolfsburg, acolo unde se afla și sediul marcii germane. Astfel, modelul electric compact al marcii va fi produs in continuare exclusiv la uzina de la Zwickau. Reducerea costurilor reprezinta motivul pentru care Volkswagen a renunțat…

Xtra Night Show, Gabriela Cristea vrea sa se inscrie la o academie, in Spania! Ce planuri are prezentatoarea TV: „Inveți mai mult...” / VIDEO

23:45, 06.03.2024 - Gabriela Cristea a dezvaluit ca se gandește sa se inscrie la o academie, in Spania. Iata ce planuri de viitor are celebra prezentatoare TV. Ce a marturisit vedeta, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

20 februarie, ziua in care s-a nascut scriitorul Eugen Barbu. La ce studii a renunțat inaintea debutului publicistic

00:05, 20.02.2024 - La data de 20 februarie 2024 se implinește un secol de la nașterea prolificului scriitor, scenarist și publicist, Eugen Barbu, dar și a prozatorului și criticului literar, Radu Albala. De asemenea, este ziua in care simbolul muzicii populare romanești, Maria Tanase, și-a facut debutul radiofonic.

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Incalcare de regulament! Doi tineri s-au sarutat in baie, unde nu sunt camere

17:06, 19.02.2024 - Simona Gherghe le-a amintit concurenților o regula iportanta din casa Mireasa. Prezentatoarea le-a atras atenția lui Valentin și Antoniei ca nu au voie sa se retraga impreuna in baie, sau in zonele in care nu sunt camere de filmat.

Cum a schimbat-o viața de mamica pe Alina Pușcaș! Care sunt obiceiurle la care a renunțat prezentatoarea TV / VIDEO

23:30, 18.02.2024 - Alina Pușcaș marturisește cum i-a schimbat viața de mamica, obiceiurile. Prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva apeleaza la mici trucuri, atunci cand este pe graba și nu are timp sa se pregateasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?