Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cura ideala pentru cei care au probleme cu colesterolul

Publicat:

scoarta de tei Printre remediile naturale indicate pentru scaderea colesterolului, bunicile noastre faceau cure din ceai de scoarta de tei. Un decoct simplu si eficient anti-colesterol care permite, de asemenea, si mentinerea in buna stare a arterelor. 

Leguma care previne colesterolul rau
Tu stii cat colesterol contin alimentele pe care le consumi frecvent? 
Se fierbe apa si scoarta de tei intr-o cratita. Lasati vasul sa fiarba timp de 5 minute. Apo strecurati! Odata racit, se toarna intr-o sticla. Beti un pahar de decoct inainte de fiecare masa timp de 3 saptamani.

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aquabis: Strazi din Bistrița, fara apa potabila astazi. Probleme, maine pe cateva strazi din Beclean

22:55, 08.04.2024 - Astazi, 8 aprilie 2024, intre orele 12.00 – 18.00, se va sista furnizarea apei potabile in BISTRIȚA, str. Panait Cerna și strazile adiacente din Zona Sens. Masura este necesara pentru efectuarea unor lucrari de remediere a unei avarii. Intre orele 14.00 – 00.00, se va sista furnizarea apei potabile…

Leguma care e vedeta piețelor in aceasta primavara: e foarte ieftina și plina de nutrienți, ideala pentru sanatate și pentru alimentația din timpul postului

07:30, 28.03.2024 - Leurda este vedeta in piețe. Dupa valul de scumpiri, mai ales la produsele de post, acest „usturoi salbatic”, dupa cum mai este numita leurda, se vinde la cele mai mici prețuri. Pe langa asta are și o mulțime de proprietați curative, iar specialiștii ne recomanda sa o integram in dieta noastra.  Prețurile…

EXCLUSIV! Dan Sucu, criza de nervi dupa apariția steogramelor dintre Daniel Niculae și Bocciu! Patronul a parasit țara: 'Lasați-ma, am probleme de afaceri'

17:10, 25.03.2024 - Au aparut stenogramele dintre Daniel Niculae, președintele clubului Rapid, și Bocciu, șeful galeriei, iar din discuție se ințelege clar faptul ca oficialul știa ca urmeaza sa fie introduse pe stadion materiale pirotehnice.Dan Șucu a facut o criza de nervi atunci cand a citit stenograme și…

Cum desfundați o chiuveta: e nevoie doar de 2 ingrediente și de apa fierbinte de la robinet

10:16, 25.03.2024 - In primul și in primul rand, tot ce trebuie sa faceți pentru a putea desfunda o chiuveta de baie, este sa incepeți prin a indeparta orice reziduuri vizibile aflate in jurul dopului și nu numai.Puteți face acest lucru utilizand un carlig special de curațare, astfel incat sa puteți crea spațiu pentru…

Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie

13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…

Prajitura din 4 ingrediente si fara cuptor. E reteta ideala pentru cand esti pe fuga

09:40, 03.03.2024 - Daca nu aveți un cuptor disponibil pentru a face un desert, trebuie sa știți ca exista și alte prajituri care se pot prepara fara coacere. Iata cum se face prajitura din 4 ingrediente si fara cuptor. Se face rapid și simplu! Prajitura din 4 ingrediente si fara cuptor Prajiturile sunt adorate de toata…

Cum poți gati leurda? 3 rețete de primavara ușor de facut, dar incredibil de gustoase

12:46, 29.02.2024 - Cu gustul sau demențial și aromele intense - la fel ca usturoiul -, leurda adauga un strop de prospețime oricarei rețete. Iata trei opțiuni delicioase de a integra leurda in bucataria de primavara:1. Pesto de leurda pentru paste:Ingrediente necesare pentru aceasta rețeta:- 2 legaturi de leurda proaspata-…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?