Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cunoscuta cantareata de muzica populara Rela Lucan, gasita moarta in casa!

Publicat:

Colegii de breasla, dar si iubitorii acestui gen muzical sunt in stare de soc dupa ce au aflat ca , o indragita cantareata de muzica populara a pierit subit. Artista de muzica populara avea 45 de ani. A fost gasita fara suflare, in propria locuinta, chiar de catre fiica acesteia. Conform dolj.radicalonline.info, trupul fara [...] Cunoscuta cantareata de muzica populara , gasita moarta in casa!

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studenta la medicina, gasita moarta intr-un apartament din Timișoara

20:35, 22.03.2024 - Scene dramatice, vineri seara, intr-un imobil de pe bulevardul General Ion Dragalina din Timișoara. O tanara a fost gasita moarta de colegele de apartament. Colegele au sunat la 112 dupa ce au venit acasa și au gasit-o pe tanara, studenta la medicina, inconștienta și cu urme de sange pe haine. La fața…

O romanca de 44 ani, gasita moarta intr-o magazie din Italia. Autoritațile au inceput investigațiile

09:00, 14.03.2024 - O romanca de 44 ani a afost gasita fara suflare intr-o magazie din Italia. Femeia se afla la locul de munca și nu se știe cum s-a produs o altfel de nenerocire. Colegul sau, tot raman, a fost cel care i-a descoperit trupul neinsuflețit și a alertat autoritațile.

Moarte suspecta in Targu Jiu. O femeie de 40 de ani a fost gasita moarta in locuința iubitului sau / FOTO

15:21, 03.03.2024 - O femeie in varsta de 40 de ani, din Targu Jiu, a avut parte de o moarte teribila. A fost gasita fara viața, chiar in propria locuința. Barbatul a cerut imediat ajutorul autoritaților.

Cantareața cunoscuta de la noi care a uitat ca pleaca in vacanța: ”Eram la manichiura și prietenele mele erau la aeroport”

21:45, 28.02.2024 - Cantareața celebra din Romania care a uitat ca trebuie sa plece in vacanța. Deși planificase de ceva timp plecarea in Maldive alaturi de prietenele sale, artista a uitat complet și s-a trezit pusa intr-o situație tensionata. Intr-un final, aceasta a reușit sa plece in vacanța mult visata, mai ales ca…

Acces Direct. Iubitul Ginei, femeia gasita moarta in apartament, și soția lui. Coincidența bizara din ziua in care a avut loc tragedia / VIDEO

20:05, 26.02.2024 - Gina a murit in urma cu opt luni și a fost gasita fara suflare in apartamentul din Targu Mureș. Noi detalii au aparut in cazul morții suspecte, asta dupa ce au fost descoperite mesaje intre Aurel, iubitul ei, și inca soția lui.

Femeie tanara, gasita moarta pe un camp din Dambovița. Disparuse de acasa de cateva zile

09:35, 20.02.2024 - Cadavrul unei femei in varsta de 35 de ani a fost gasit vineri, 16 februarie 2024, pe un camp din extravilanul localitații Barbuceanu, județul Dambovița. Dispariția ei fusese anunțata de fratele sau.

Acces Direct. Iubitul Monicai, tanara de 26 de ani care a fost gasita moarta, declarații șocante. Ce povestește barbatul despre noaptea fatidica: ”Ma amenința...”/ VIDEO

21:25, 06.02.2024 - Cazul Monicai, tanara de 26 de ani care a fost gasita moarta, a devenit tot mai mediatizat. Familia acesteia considera ca iubitul ar fi ucis-o, impingand-o de la balconului apartamentului in care locuiau, la etajul șase. Dupa spusele barbatului, ea ar fi amenințat, in mod repetat, ca iși va lua viața.

Adda, mesaj acid pentru femeile care judeca femeile celebre: „Daca voi aveți scuze și nevoie de ințelegere, ele de ce n-ar avea?!”

13:50, 06.02.2024 - Cunoscuta artista Adda a transmis un mesaj acid pentru femeile care judeca persoanele publice. Artista este revoltata in urma comentariilor rautacioase pe care le-a vazut. Cantareața a ținut sa sublinieze faptul ca și vedetele au probleme in viața, chiar daca sunt cunoscute publicului larg, astfel…


Ce parere ai despre aceasta stire?