Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se imbracau la plaja vedetele de altadata

Publicat:

Cum se imbracau la plaja vedetele de altadata Stim cu totii ca, in prezent, divele mizeaza pe costume de baie cat mai sumare, care sa le lase la vedere trupurile parca sculptate. Cum te imbraci la plaja ca personajele din Sex and the a iesi insa din tipare vara asta, ai putea sa lasi trend-urile actuale deoparte si sa te inspiri din stilul vedetelor de alta data. Erau si ele sexy, insa mizau mai degraba  pe feminitate decat pe vulgaritate. Iata-le in continuare pe cateva dintre ele! Cum te imbraci la plaja? 5 exemple de la vedete! (1959) (1967)

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Cu trenul prin Baia Mare de altadata. Cum se circula in trecut dintr-un cartier in altul

22:05, 07.05.2024 - Ferneziu, cartier al orașului Baia Mare, nu a fost intotdeauna astfel. In trecut, Firiza de Jos (Ferneziu) și Firiza de Sus erau doua localitați aproape de orașul Baia Mare, spre deosebire de prezent, cand ambele sunt cartiere ale orașului. In trecut, aici se ajungea doar cu trenul.

(video) Cel mai mare concert al Madonnei a transformat plaja Copacabana din Rio de Janeiro intr-un imens ring de dans

15:10, 05.05.2024 - Madonna a sustinut un concert gratuit pe plaja Copacabana sambata seara, transformand intinderea de nisip din Rio de Janeiro intr-un imens ring de dans, plin de o multime de fani ai artistei, informeaza AP, citat de news.ro .

Bayer Leverkusen ține cu dinții de vedetele sale! Suma fabuloasa pe care o cere in schimbul lui Wirtz

18:25, 19.04.2024 - Șeful lui Bayer Leverkusen, Fernando Carro, i-a stabilit prețul vedetei echipei, Florian Wirtz. Bayer Leverkusen a avut un sezon 2023-2024 de vis, pana acum. A caștigat deja titlul in Bundesliga, este calificata in finala Cupei Germaniei și in semifinalele Europa League. ...

LIVE TEXT+VIDEO: OMD Mamaia Constanta, Ministerul Economiei si Turismului si alte institutii din domeniu anunta debutul Sezonului Litoral - Delta Dunarii 2024 (Galerie FOTO)

10:50, 19.04.2024 - Astazi, 19 Aprilie, ora 10.30, are loc conferinta extraordinara de Deschidere a Sezonului LITORAL DELTA DUNARII 2024. Evenimentul se desfasoara in Mamaia, Constanta. La conferinta participa Asociatia Patronala a Operatorilor de Plaja MAMAIA NORD membra a FPIOR, Asociatia Patronala TULCEA DELTA DUNARII,…

Incendiu puternic la o terasa de pe plaja Corbu. Focul s-a intins pe o suprafața de mie de metri patrați

07:35, 06.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o terasa situata in apropierea plajei din Corbu, iar focul s-a manifestat pe o suprafata de o mie de metri patrati. Doua persoane au suferit atac de panica, dar au refuzat transportul la spital.

Kalin Brothers, vedetele momentului pe TikTok, urca pe scena iUmor, duminica, 10 martie, de la 20:00. Delia: „Va ador!”

14:30, 14.03.2024 - Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cel de-al cincilea episod din noul sezon iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce pe scena o noua serie de momente senzaționale, din partea celor mai talentați concurenți, iar printre aceștia se numara și Kalin Brothers, vedetele momentului pe TikTok.

VIDEO Pe plajele largite din Mamaia s-au format pereți de nisip inalți de un metru

18:00, 11.03.2024 - Plaja din stațiunea Mamaia arata ca dupa razboi. S-au format pereți inalți de nisip la malul marii, care masoara chiar și un metru pe alocuri. Și la Eforie Nord, situația e asemanatoare.

Dieta cotroversata la care apeleaza vedetele. Pericolul uriaș la care se expun

16:15, 25.02.2024 -  Barbatul a povestit pe Tik Tok ca de la 86 de kilograme a ajuns acum la 68. Deși el susține ca se simte extraordinar de bine, sute de urmaritori i-au lasat mesaje prin care ii critica dieta. Oamenii spun ca este de nerecunoscut sau ca are un aspect imbatranit.Mihai Onila a trecut printr-o transformare…


Ce parere ai despre aceasta stire?