Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum scapi de dependenţa de telefonul mobil

Publicat:
Cum scapi de dependenţa de telefonul mobil

Traim vremuri in care nu ne mai concepem viața fara telefoanele mobile de ultima generație. Acestea au devenit parte din rutina noastra zilnica, fiind instrumente extrem de util care ne ajuta sa ne indeplinim sarcinile de serviciu ori sa realizam diverse proiecte personale. In momentul de fața, telefonul mobil este un obiect indispensabil pe care il folosim aproape in permanența pentru apeluri vocale sau video, mesaje text, fotografii, filmulețe, pentru gaming, socializare ori pentru cumparaturi online sau ca instrument de plata. Astfel, am ajuns ca mulți dintre noi sa utilizam in mod excesiv…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol si foto: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

36% dintre romani folosesc smartphone-ul peste 7 ore pe zi, arata un studiu recent

12:55, 18.04.2024 - Un studiu recent realizat de Xiaomi in perioada martie-aprilie 2024 a relevat faptul ca 36,3% dintre romani utilizeaza smartphone-ul pentru mai mult de 7 ore pe zi, subliniind astfel dependența crescuta de aceste dispozitive in viața de zi cu zi. Cercetarea, desfașurata pe un eșantion de 1.690 de respondenți,…

Dependența de gazul rusesc e istorie - Datele care dau fiori Kremlinului

03:45, 03.04.2024 - Europa a incheiat iarna cu un nivel record de gaze naturale in depozite, regiunea fiind intr-o pozitie mult mai buna decat cea anticipata, scrie FT, citat de Ziarul Financiar. Nivelul gazului din depozite la finalul lunii martie in Uniunea Europeana, perioada considerata sfarsitul iernii in industrie,…

Studiu: Mai multi oameni ar alege sa cumpere masini Tesla, daca Elon Musk nu ar fi la conducerea companiei

08:45, 02.04.2024 - Numarul clientilor potentiali ai Tesla din SUA a inceput sa scada, conform unui studiu Caliber, scrie Reuters. Daca in noiembrie 2021 70% dintre americani luau in considerare sa cumpere o masina Tesla, numarul a scazut la doar 31% in luna februarie a acestui an. Datele arata o scadere de 8% doar in…

Peștera cu oase din Maramureș, locul plin de mister in care au locuit oameni preistorici

22:05, 01.04.2024 - Peștera cu oase din Poiana Botizii, Maramureș, este unul dintre cele mai interesante locuri de vazut. Denumirea ei vine in urma unei importante descoperiri pentru ștința, și anume oase de Ursus Spelaeus (ursul de caverna). Datele insa arata ca peștera a fost locuita și de oameni preistorici.

O Poliție ca afara. Polițiștii din teren vor primi și trimite datele pe loc pe tablete și smartphone-uri

13:30, 16.03.2024 - Poliția Romana cauta soluții pentru a ușura munca polițiștilor prin accesul rapid la date direct din teren de pe tablete și smartphone-uri. Ei vor putea trimite și primi fotografii, inregistrari video sau alte date relevante in legatura cu evenimentele gestionate. Potrivit unui anunț de participare…

Succes al medicamentului oncologic Pfizer pentru pacientii cu limfon: ce arata datele ultimului studiu?

14:25, 13.03.2024 - Pfizer a anuntiat marti ca medicamentul sau Adcetris a extins supravietuirea la pacientii cu cel mai frecvent tip de limfom, intr-un studiu in stadiu avansat, sustinand eforturile de extindere a utilizarii tratamentului obtinut prin achizitionarea Seagen, pentru 43 de miliarde de dolari, transmite Reuters,…

Mihail Neamțu va susține in Baia Mare conferința ,,Eros, Logos & Agape”

13:40, 11.03.2024 - Dupa un succes rasunator la Oradea,  Clubul Marile Carți  va invita in data de 15 aprilie la conferința ,,Eros, Logos & Agape” care va avea loc in Aula Centrului Universitar „NORD” din Baia Mare, incepand cu orele 17:00. Tematica Eros-ului de azi decazut și chinuit de singuratate a strans la Oradea…

Un studiu arata cum sa scapi de microplasticele din apa de la robinet

08:10, 06.03.2024 - Un studiu recent a descoperit ca fierberea apei de la robinet inainte de a o consuma poate elimina aproximativ 90% din microplasticele potențial daunatoare. Aceste mici particule de plastic, mai mici de 5 milimetri, provin din deșeuri industriale și bunuri de consum și pot fi gasite peste tot – in ocean,…


Ce parere ai despre aceasta stire?