Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum ne învingem ticurile nervoase

Publicat:

Unii oameni isi rod unghiile, altii isi rasucesc mereu o suvita de par pe deget sau misca nervos din picior, dar majoritatea oamenilor au cate un tic. Chiar daca sunt gesturi reflexe, ele pot fi controlate.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Farul Constanta: Hagi - Victorie mare la Craiova, care ne creste increderea. Speram sa invingem si CFR Cluj“ (VIDEO)

13:55, 14.04.2024 - Farul Constanta, campioana in exercitiu a Romaniei, a castigat un nou meci in play off, 2 1 in deplasare cu Universitatea Craiova, iar "marinariildquo; continua cu incredere lupta pentru calificarea in cupele europene.In urmatoarea partida, ultima din turul turneului play off. echipa de pe litoral va…

Imaginile weekendului in Europa: i-a bagat in ședința pe jucatori și antrenori, țipete și gesturi nervoase

18:20, 03.03.2024 - Scene uluitoare in Bundesliga, dupa ce Darmstadt a fost zdrobita pe teren propriu de Augsburg, 0-6, rezultat care o lasa cu speranțe infime de salvare. Liderul ultrașilor a intrat pe gazon și i-a pus la punct pe jucatori și cei din staff, țipand minute in șir și gesticuland in direcția acestora. In…

Victorie pentru Donald Trump! Fostul președinte american a caștigat alegerile primare republicane: „Sa il invingem pe Joe Biden”

12:30, 25.02.2024 - Donald Trump are motive sa radieze de fericire! Fostul președinte american a reușit sa caștige alegerile primare republicane din statul Carolina de Sud, SUA. El și-a consolidat poziția in cursa pentru nominalizarea partidului in alegerile prezidențiale viitoare.

Cuvinte cheie:

invingem nervoase ticurile

Ce parere ai despre aceasta stire?