Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arata sotul Mirelei Boureanu Vaida, despre care vedeta vorbeste mereu la TV

Publicat:

este una dintre cele mai indragite prezentatoare tv, fiind prezenta pe micul ecran aproape in fiecare zi, ore bune. Fanii emisiunii pe care o modereaza stiu ca blonda este maritata si are o casnicie fericita, dar habar nu au cum arata sotul ei, despre care ea vorbeste in emisiune, dar pe care nu l-a aratat niciodata. WOWbiz.ro vi-l prezinta pe Alexandru, sotul , moderatoarea emisiuniiMireasa pentru fiul meu”.

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 9. Vlad a aflat ce speculații au emis fanii emisiunii dupa ce a vorbit codat in casa. Cum a reacționat Iuliana

13:06, 30.04.2024 - Vlad a vorbit codat in casa Mireasa, iar fanii emisiunii au facut tot felul de speculații. Simona Gherghe i-a spus tanarului la Mireasa: Capriciile Iubirii ca faptul ca nu a explicat clar la ce se referea, a dus la multe speculații pe grupurile emisiunii.

Ce a determinat-o pe Adela Popescu sa renunțe definitiv la televiziune. „Absolut ingrozitoare. Simțeam ca nu mai e nimic luminos”

11:00, 22.04.2024 - Adela Popescu, in varsta de 37 de ani, s-a retras din televiziune la scurt timp dupa ce a nascut al treilea copil. Deși iubea ceea ce facea, vedeta a clacat și a luat decizia de a se retrage din fata camerelor de filmat, fiind epuizata.Vedeta a decis sa rupa tacerea și sa vorbeasca despre un subiect…

De ce are Kim Kardashian doua degete mereu bandajate la o mana. Același detaliu dubios a fost observat și la Kate Middleton: ”Le-am sacrificat pentru...”

12:00, 22.03.2024 - Kim Kardashian a elucidat misterul degetelor mereu bandajate! Vedeta de la Hollywood are mereu doua degete de la mana puse intr-un bandaj, iar multa lume s-a intrebat care este motivul. Același detaliu a fost observat și la Kate Middleton, inclusiv la intalnirile oficiale. Iata de ce!

Nora de la Mireasa, sezonul 5, schimbare radicala de look. Cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:00, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa, sezonul 5, a optat, de curand, pentru o schimbare radicala de look. Iata cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1! Fanii show-lui matrimonial au ramas placut surprinși cand au vazut imaginile publicate in mediul online de blondina.

Delia, vacanta superba in Tenerife. Cum s-a fotografiat vedeta alaturi de Razvan, sotul ei. Fanii s-au panicat

10:41, 13.02.2024 - Delia Matache și Razvan Munteanu au mers din nou in vacanța, la scurt timp dupa ce artista a implinit 42 de ani. De aceasta data, au ales o locație exotica: Tenerife. O imagine publicata de cantareața, printre multe altele, a generat panica in randul utilizatorilor online. Detaliul care te face sa ramai…


Ce parere ai despre aceasta stire?