Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a fost la nunta Adelinei Pestritu. Tortul a coborat din tavan!

Publicat:

Cum a fost la nunta . Tortul a coborat din tavan! Sambata, a pasit in fata altarului la bratul lui , iar ceremonia a fost una extrem de frumoasa. Asa cum si-a dorit dintotdeauna, la biserica vedeta a purtat o rochie de printesa, care i-a venit de minune. Cea de-a doua rochie de mireasa a , purtata la petrecerea ce a urmat ceremoniei, a cantarit peste 10 kg si a avut o trena lunga de 4 metri, iar miile de cristale au fost aplicate manual. Rochia a fost superba si a atras privirile tuturor, asa cum era si normal, punandu-i Adelinei…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum va arata nunta Cameliei Potec. Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment: „Trebuie sa ne avantajeze” / VIDEO

09:55, 03.04.2024 - In cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru Antena Stars, Camelia Potec a vorbit depsre marele eveniment care urmeaza sa aiba loc in viața ei. Iata cum va arata nunta fostei sportive de performanța! Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment.

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

Emily Ratajkowski a atras toți fotografii pe covorul roșu cu o rochie extrem de decupata. Detaliul care a uimit

16:15, 12.03.2024 - Emily Ratajkowski a atras toate privirile pe covorul roșu la decernarea premiilor Oscar 2024. Rochia ei decupata, care arata ca un mulaj in partea de sus, a lasat la vedere mai multa piele decat se aștepta modelul.

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Cum arata casa Adelinei Pestrițu. A investit o avere pentru a o face pe gustul ei

16:16, 21.02.2024 - Adelina Pestrițu locuiește impreuna cu Virgil Șteblea, soțul ei, și cu Zenaida Maria, fiica lor, intr-o vila de lux, in București. Iata imagini din interiorul locuinței decorate cu mobilier de cea mai buna calitate!


Ce parere ai despre aceasta stire?