Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă oribilă la Lipova! Un bărbat şi-a ucis fratele pentru o moştenire…

Publicat:

Un barbat din orașul Lipova a fost reținut de polițiști dupa ce, marți, și-a ucis fratele geaman, injunghiindu-l cu un cuțit. The post Crima oribila la Lipova! Un barbat si-a ucis fratele pentru o mostenire… appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a murit mama lui Nicu Covaci. Crima oribila a avut loc in anul 1992

12:40, 16.04.2024 - Nu multe persoane știu, insa Nicu Covaci a trecut printr-o adevarata drama. Mama celebrului artist a fost victima unei crime ingrozitoare. Tragedia a avut loc in anul 1992. Iata cum a murit femeia care i-a dat viața celebrului cantareț!

Crima oribila la o petrecere din judetul Alba. Dupa ce au baut impreuna, un tanar l-a ucis pe unchiul iubitei sale

09:30, 11.04.2024 - O petrecere care a avut loc intr-o localitate din județul ALba s-a sfarșit tragic. Dupa ce au baut impreuna, un tanar l-a ucis pe unchiul iubitei sale, un barbat in varsta de 53 de ani. L-a injunghiat mortal.

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Un barbat a reușit sa ascunda o crima timp de 26 de ani, dar dupa ce a divorțat adevarul a ieșit la lumina. Ce s-a intamplat

07:00, 31.03.2024 - La prima vedere, Timothy Stephenson a avut o viața de invidiat. Era casatorit cu un medic și locuiau intr-o casa de 2 milioane de dolari impreuna cu fiicele lor gemene, intr-o suburbie liniștita la est de San Francisco.

Crima oribila in Gorj - Și-a ucis fratele cu tarnacopul

11:55, 04.03.2024 - Un barbat din judetul Gorj a fost arestat preventiv dupa ce si-a omorat fratele, pe care l-a lovit de mai multe ori cu un tarnacop. Fapta a fost comisa in urma consumului de alcool. Reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj au anuntat ca un barbat este cercetat pentru omor asupra unui…

Alex Velea, in stare de șoc dupa crima oribila care a avut loc la petrecerea la care canta. „Incerc sa imi revin”

19:10, 12.02.2024 - O crima oribila a a avut loc sambata noapte la un restaurant de patru stele din Padina. Acolo avea loc o petrecere privata la care erau invitați sa cante printre alții și Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. Duminica dimineața, Velea a fost audiat de poliție pentru ca s-a aflat in apropierea locului…

Incendiu ingrozitor in Vaslui. Un barbat și-a pierdut viața, dupa ce casa lui a ars complet. Mama și fratele lui sunt in stare grava

09:05, 05.02.2024 - Un incendiu ingrozitor s-a produs, in urma cu puțin timp, in Vaslui. Un barbat și-a pierdut viața, iar mama și fratele lui sunt in stare grava la spital. Acesta a suferit rani foarte grave pe corp, astfel ca medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?