Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciolacu profețește: 'Veți vedea capturi record de droguri' (video)

Publicat:

a declarat luni seara, la Antena 3, ca pentru prima oara Internele și serviciile de informații romane lucreaza „umar la umar” cu experți din strainatate pentru destructurarea rețelelor de traficanți de droguri.

Intrebat cum comenteaza faptul ca se inregistreaza cazuri de tineri care incep sa consume droguri inca de la 13 ani, Ciolacu a spus ca deși timpul de trecere de la „consumatori experimentali” la „consumatori ocazionali” este „deja alarmant” in randul tinerilor, „inca suntem o țara de tranzit” și a apreciat ca flagelul trebuie eliminat, totuși statul trebuie sa…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

”Romanii au investit o suma record in Fidelis”

13:35, 23.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a sustinut, marti, ca romanii au investit o suma record, aproape 3,2 miliarde de lei, in emisiunea de titluri de stat Fidelis din acest an. Potrivit lui Ciolacu, asta arata increderea lor in dezvoltarea economiei romanesti. ”Vad ca romanii au investit o suma record, aproape…

Arest la domiciliu pentru un traficant de droguri care vindea droguri catre consumatori din Turda și localitațile invecinate!

19:01, 11.04.2024 - Arest la domiciliu pentru un traficant de droguri care vindea droguri catre consumatori din Turda și localitațile invecinate! Polițiștii Brigazii de Combatere a Criminalitații Organizate Cluj, impreuna cu procurorii Direcției

Teorie noua despre alegerile prezidentiale

05:45, 09.04.2024 - In vreme ce majoritatea liderilor PSD sugereaza ideea unui candidat comun la alegerile prezidentiale, prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu este de parere ca niciunul dintre cele doua mari partide, PSD si PNL, nu isi poate ”permite” sa nu aiba candidat pentru functia de presedinte al Romaniei, cel…

Ciolacu : Nu mi-a placut Iohannis

05:35, 09.04.2024 -     Premierul Marcel Ciolacu a declarat ca decizia cu privire la viitorul prezidențiabil PSD va fi luata dupa alegerile din 9 iunie. „Eu cred ca este corect sa vedem votul romanilor de pe 9 iunie și pe urma politicienii pot lua decizii foarte rapid. Eu nu sunt convins, eu cu mine, ca sunt cel mai bun…

Ciolacu pregatește o vizita in Qatar: 'Asta e salvarea Romaniei, așa s-au stabilizat și Spania, Italia, Portugalia' (video)

22:20, 08.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni seara, la Antena 3, ca va face o vizita oficiala in Qatar pentru a cauta bani de investiții in proiecte majore de infrastructura, printre care ruta Comarnic-Brașov.

Alexandru Sautner, juratul Chefi la cuțite care a gatit pentru Michael Schumacher: „Am avut satisfacția de a vedea multe VIP-uri”

12:40, 07.03.2024 - Noul sezon Chefi la cuțite, care va avea premiera maraton la Antena 1 pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, ii aduce in rolurile de jurați pe Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia.

Cantarețul Gheboasa, audiat la DIICOT in legatura cu un dosar de trafic de droguri

12:15, 02.03.2024 - Cantarețul Gheboasa, in varsta de 22 de ani, se afla din nou in centrul atenției publice, fiind audiat la DIICOT Dambovița in legatura cu un dosar de trafic de droguri, conform informațiilor furnizate de Antena 3 CNN.

Captura record de droguri in Constanța: Peste 5,2 milioane de comprimate cu substanțe dopante

12:50, 11.02.2024 - Polițiștii din Constanța au descoperit, in urma a 36 de percheziții domiciliare realizate sambata, 220 de baxuri, in care se aflau 5.245.960 de comprimate și 51.557 de fiole, ce conțin substanțe dopante, in valoare de aproximativ 3.000.000 de euro.


Ce parere ai despre aceasta stire?