Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO EMOTIONANT: Cel mai frumos moment din cariera lui Whitney Houston! Cum a facut milioane de oameni sa planga

Publicat:


a murit astazi la varsta de 48 de ani. Acum mai bine de 20 de ani, cantareata a emotionat toata America la XXV. In 1991, Whitney Houston a cantat imnul Americii la XXV, meci castigat de cu 20-19 in fata celor de la . Acel moment a fost considerat unul dintre cele mai grozave performante ale imnului Americii. Emotia din jurul acelui moment a fost enorma, America fiind implicata in Razboiul din Golf.


Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro


Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se intoarce roata: giganții IT angajeaza oameni din Romania, in timp ce concedierile curg pe banda rulanta in SUA sau vestul Europei

07:15, 18.04.2024 - Zeci de mii de specialiști in domeniul IT din Statele Unite ale Americii și-au pierdut locurile de munca, intr-un an și jumatate, informeaza Rador Radio Romania.Criza industriei IT din America nu i-a afectat pe absolvenții Universitații Politehnica Timișoara.

„Obișnuiam sa traiesc ca un star rock”. Un escroc a fost condamnat la 10 ani de inchisoare dupa ce a inșelat milioane de oameni

08:05, 17.04.2024 - Un escroc canadian a escrotat peste 175 de milioane de dolari de la victimele sale din America de Nord printr-o „schema masiva de frauda psihica prin corespondența”. Acesta a fost condamnat in urma acestei infracțiuni la 10 ani de inchisoare, informeaza The Guardian. 

„Razboiul hibrid” submarin amenința siguranța a un miliard de oameni, avertizeaza un comandant al NATO

11:10, 16.04.2024 - Securitatea a aproape 1 miliard de oameni din Europa și America de Nord este amenințata de incercarile Rusiei de a viza vulnerabilitațile extinse ale infrastructurii subacvatice, inclusiv parcurile eoliene, conductele și cablurile de alimentare, a avertizat un comandant NATO.

Comandant NATO: Razboiul hibrid subacvatic dus de Rusia amenința securitatea a un miliard de oameni

10:01, 16.04.2024 - Securitatea a aproape un miliard de oameni din Europa și America de Nord este amenințata de incercarile Rusiei de a viza vulnerabilitațile extinse ale infrastructurii subacvatice, conductele și cablurile de alimentare, inclusiv parcurile eoliene, avertizeaza viceamiralul Didier Maleterre, comandantul…

EVENIMENT ASTRONOMIC Astazi, 8 aprilie, milioane de oameni vor asista la un fenomen inedit

15:20, 08.04.2024 - Pe data de 8 aprilie, milioane de oameni din America de Nord se vor bucura de un eveniment rar: o eclipsa totala de Soare. The post EVENIMENT ASTRONOMIC Astazi, 8 aprilie, milioane de oameni vor asista la un fenomen inedit first appeared on Informatia Zilei .

ONU: Foametea va face ravagii in Fașia Gaza „in orice moment”. Peste 1,1 milioane de oameni, intr-o situație „catastrofica”

14:50, 19.03.2024 - Unul din doi locuitori ai Fasiei Gaza se afla intr-o situatie alimentara catastrofica, mai ales in nordul enclavei, unde foametea urmeaza sa faca ravagii incepand din mai, in cazul in care nu se iau masuri „urgente”, avertizeaza agentiile specializate al ONU, scrie AFP, preluata de Agerpres.

Un ministru palestinian il acuza pe Benjamin Netanyahu ca vrea sa continue razboiul pentru cariera sa: „E clar ca nu-i pasa de oameni”

20:55, 14.02.2024 - Ministrul palestinian de Externe, Riyad al-Maliki, l-a acuzat miercuri pe prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, ca ii pasa doar de supravietuirea sa politica, in timp ce incercarile de a pune capat conflictului din Gaza par neconcludente, relateaza Reuters.

Record de audiența in istoria televiziunii » Succesul lui Kansas City Chiefs cu San Francisco 49ers, urmarit de un numar incredibil de oameni

14:51, 13.02.2024 - Meciul de Super Bowl dintre Kansas City Chiefs și San Francisco 49ers (caștigat de Kansas cu 25-22), in urma cu doua zile, a adus un record in istoria televiziunii. „Finala” NFL a fost cea mai urmarita transmisiune TV din toate timpurile, cu o medie de 123,4 milioane de telespectatori. 112 milioane…


Ce parere ai despre aceasta stire?