Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai bun la „ KING OF THE RING”

Publicat:
Cel mai bun la „ KING OF THE RING”

GIRISU DE CRIS. Prezent la turneul de box „KING OF THE RING” - ediția a 4-a, organizat zilele trecute, in localitatea Girișu de Criș (județul Bihor), Horațiu Hantic, legitimat sub culorile (antrenori și ), a triumfat in cadrul categoriei 67 Kg-cadeti.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol si foto: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Codul galben de inundații, extins pentru rauri din alte șase județe din Transilvania și Banat

18:30, 25.05.2024 - Update Hidrologii au extins codul galben de inundații și pentru rauri din județele Cluj, Bihor, Timiș, Caraș-Severin, Alba și Hunedoara. La fel ca și avertizarea din Maramureș, in cele șase județe este pericol de inundații pana la miezul nopții.

24 mai 2024 | Ecomuzeul Țarii Moților, inființat de Ziua Europeana a Parcurilor: Dezvelire monument la limita dintre Alba, Bihor și Cluj și program cultural si culinar specific fiecarui județ

15:55, 21.05.2024 - 24 mai 2024 | Ecomuzeul Țarii Moților, inființat de Ziua Europeana a Parcurilor: Dezvelire monument la limita dintre Alba, Bihor și Cluj și program cultural si culinar specific fiecarui județ 24 mai 2024 | Ecomuzeul Țarii Moților, inființat de Ziua Europeana a Parcurilor: Dezvelire monument la limita…

Incendiu la un tren, in județul Bihor: Pasagerii s-au autoevacuat

15:56, 13.05.2024 - Pompierii din cadrul ISU Bihor au intervenit luni pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un tren care circula pe ruta Marghita-Suplacu de Barcau. Mecanicul, șeful de tren și cei zece pasageri s-au autoevacuat.

Primele clasate au obținut victorii in etapa a 9-a din play-off-ul Ligii a IV-a Bihor

16:10, 04.05.2024 - In etapa a 9-a din play-off-ul Ligii a IV-a primele patru clasate au obținut victorii scontate. Trei dintre ele au jucat sambata de la ora 11:00, in ajun de Paște, iar o partida s-a desfașurat in devans.

Proiect de lege: Reducere de 50% la facturile de apa, canalizare și salubritate pentru persoanele din Apuseni!

15:01, 24.04.2024 - In aceasta saptamana, am depus proiectul de lege care prevede acordarea unei reduceri de 50% la facturile de apa, canalizare și salubritate, pentru persoanele din Munții Apuseni. In prezent, doar persoanele din Biosfera Delta Dunarii beneficiaza de reduceri de 50% la serviciile de apa și canalizare.…

In prezent deputat, Rozalia Biro candideaza din partea UDMR Bihor la primaria Oradiei

09:40, 19.04.2024 - Decizia a fost luata vineri, in cadrul unei „competiții interne” gazduita de organizația municipala a UDMR Bihor. Biro a fost singura care și-a depus candidatura, conform cotidianului Bihari Naplo.

Patroni din Ungaria calcați de polițiști, dupa ce au mirosit o evaziune fiscala de peste 4,5 milioane lei

13:30, 17.04.2024 - Cinci cetateni ungari, administratori de firme in Oradea si Santion, sunt cercetati pentru evaziune fiscala dupa ce au creat un circuit evazionist, cu scopul prejudicierii bugetului consolidat al statului, valoarea prejudiciului fiind de 4.564.235 lei, a informat miercuri, intr-un comunicat, Inspectoratul…

Arest pentru un barbat din Bihor care și-a talharit fosta concubina in timp ce vorbea la telefon cu Poliția

13:30, 11.04.2024 - Un barbat de 52 de ani, din Girișu de Criș județul Bihor, a fost condamnat la doi ani și jumatate de inchisoare cu suspendare și i s-a interzis sa se apropie ori sa comunice timp de patru ani de fosta concubina pe care a talharit-o chiar in timp ce aceasta vorbea la telefon cu Poliția.


Ce parere ai despre aceasta stire?