Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cehia ignoră sistemul cotelor obligatorii şi NU mai acceptă REFUGIAŢI, în ciuda cotelor impuse de UE

Publicat:

Decizia UE de a reloca aproximativ 160.000 de refugiati in tarile membre, pentru a slabi presiunea asupra Greciei si Italiei, a fost puternic contestata de catre statele centrale si est-europene. Slovacia si Ungaria au depus contestatii in instanta.

a precizat ca Guvernul de la Praga a aprobat propunerea de a nu mai accepta imigranti intrucat "programul nu functioneaza", iar "situatia de securitate s-a inrautatit, potrivit Mediafax.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Liderii UE iși retrag ‘tainul’ pentru Viktor Orban și cer suspendarea fondurilor europene pentru Ungaria

10:51, 26.04.2024 - Relația dintre Ungaria lui Viktor Orban și liderii Uniunii Europene este din nou extrem de tensionata. Viktor Orban a renunțat la dreptul de veto exercitat in cazul acordului dintre UE și Ucraina, iar la schimb a primit dezghețarea fondurilor europene pentru Ungaria. Acordul dintre UE și Ucraina a fost…

UE - presiuni pentru inceperea negocierilor de aderare cu Bosnia

06:50, 20.03.2024 - Germania s-a alaturat astazi grupului de țari europene care sunt in favoarea inceperii imediate a negocierilor de aderare cu Bosnia-Herțegovina, in timp ce Franța considera ca progresul acestei țari este in continuare „extrem de limitat”, relateaza Kathimerini citat de Rador Radio Romania. Șapte…

Viktor Orban: „Nu vom avea alta optiune decat sa ocupam Bruxellesul”

15:50, 15.03.2024 - "Daca dorim sa pastram libertatea si suveranitatea Ungariei, nu vom avea alta optiune decat sa ocupam Bruxellesul", a declarat vineri premierul ungar Viktor Orban in discursul sau cu ocazia aniversarii revolutiei ungare din 1848, referindu-se la alegerile europarlamentare din 9 iunie despre care el…

La Romexpo incepe #TotulPentruCasaTa 2024 – revoluția verde din domeniul construcțiilor, amenajarilor interioare și exterioare

15:31, 13.03.2024 - In perioada 14 – 17 martie, ROMEXPO organizeaza #TotulPentruCasaTa2024 – conceptul home & deco care reunește tematicile targurilor: Construct Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo și Expo Flowers & Garden. Peste 155 de companii, din 13 țari (Bulgaria, China, Grecia, India, Italia, Polonia, Romania, Serbia,…

Acord intre statele membre UE asupra legii lucratorilor unor platforme ca Uber sau livratori de mancare la domiciliu. Statele urmeaza cum sa-i califice pe lucratori. Uber cere legi nationale

19:56, 11.03.2024 - ”Conditii mai bune de munca pentru livratorii de mancare la domiciliu!”, anunta presedintia belgiana. Ministrii Muncii din UE au aprobat acest text de compromis al unei directive referitoare la muncitorii platformelor. Acest text imbunatateste drepturile si conditiile unui numar de peste 28,5 milioane…

Campionatele Europene de scrima pentru cadeti: echipa feminina de sabie a Romaniei s-a clasat pe locul 5

06:35, 25.02.2024 - Echipa feminina de sabie a Romaniei s-a clasat pe locul 5, sambata, la Campionatele Europene de scrima pentru cadeti de la Napoli, informeaza Agerpres. Romania (Amalia Covaliu, Anastasia Fusea, Adriana Maria Geatara, Raisa Apostu) a invins Grecia in optimi, cu 45-26, dar a pierdut meciul din sferturi…

Romania sta extrem de prost la capitolul mediu, dar ar putea avea noroc. Statele UE cer amanarea drasticelor norme antipoluare

10:41, 18.02.2024 - Pentru a se ține de promisiunea de a atinge un nivel net de poluare zero pana in 2050, UE introduce ținte mult mai drastice pentru reducerea poluarii aerului, care a provocat 253.000 de decese premature in tot blocul comunitar in 2021. Dar statele membre UE insista ca ar mai avea nevoie de o extindere…

Romania sta extrem de prost la capitolul mediu, dar ar putea avea noroc. Statele UE cer amanarea drasticelor norme antipoluare

09:40, 16.02.2024 - Pentru a se ține de promisiunea de a atinge un nivel net de poluare zero pana in 2050, UE introduce ținte mult mai drastice pentru reducerea poluarii aerului, care a provocat 253.000 de decese premature in tot blocul comunitar in 2021. Dar statele membre UE insista ca ar mai avea nevoie de o extindere…


Ce parere ai despre aceasta stire?