Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce minuni face varza murată. Singurul aliment cu vitamina B12 care curăţă sângele de toxine

Publicat:

Varza murata contine mai multa vitamina C decat varza in stare cruda, ajutand la intarirea sistemului  imunitar. De asemenea, in varza murata se gaseste vitamina B12, fiind singurul aliment vegetal care o contine, care incetineste imbatranirea si protejeaza sistemul nervos, prevenind pierderile de memorie.

Mai mult decat atat, varza murata este excelenta in tratarea ulcerului, deoarece aceasta contine vitamina U, vitamina antiulceroasa. Atat varza murata, cat si cea cruda sunt recomandate in diete si cure de slabire datorita aportului caloric foarte redus. Persoanele hipotensive…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se pune cea mai buna varza murata și care e cea mai buna rețeta?

23:30, 15.04.2024 - Varza alba este cea mai populara opțiune pentru a fi murata, datorita consistenței și gustului sau. Aceasta este mai crocanta și mai ferma decat alte tipuri de varza, ceea ce o face ideala pentru murare. Totuși, varza roșie poate fi, de asemenea, murata cu succes și ofera un gust distinct și o culoare…

Pachete cu alimente 2024: Cand vor primi romanii defavorizați ajutorul din partea statului și ce vor conține acestea

15:10, 11.04.2024 - Pachete cu alimente 2024: Cand vor primi romanii defavorizați ajutorul din partea statului și ce vor conține acestea Pachete cu alimente 2024: Cand vor primi romanii defavorizați ajutorul din partea statului și ce vor conține acestea Persoanele cu venituri reduse, familiilor cu copii sau celor care…

Care sunt beneficiile consumului de ficat de origine animala

17:40, 04.04.2024 - Ficatul de origine animala este considerat un superaliment datorita bogației sale de nutrienți, insa el este adesea subevaluat și exclus de multe persoane din dieta obișnuita. Descopera care sunt beneficiile consumului de ficat și cat de des este recomandat sa il consumam:Ficatul de origine animala…

Fructul minune care conține mai multa Vitamina C decat citricele: crește in Romania și are beneficii foarte mari pentru sanatate

15:35, 30.03.2024 - Citricele sunt fructe extrem de bogate in Vitamina C, dar nu sunt tocmai indicate pentru oamenii care au probleme cu stomacul, aceste fructe generand aciditate. In schimb, pentru aport de Vitamina C, tot mai mulți oameni prefera fructele de aronia care au un conținut de vitamina C de 21 mg la 100 g…

Rețeta speciala de varza murata cu carne de porc. Ce truc folosesc gospodinele din Ardeal

13:00, 28.02.2024 - Rețeta special de varza murata cu carne de porc din Ardeal. Nu este deloc dificil sa o pregatești. Trebuie, in schimb, sa ai ceva timp liber la dispoziție pentru a ajunge la rezultatul potrivit. Gospodinele din Transilvania apeleaza la un ingredient deosebit pentru a oferi preparatului aroma intensa.…

Leacul natural, hreanul, care contine Vitamina C de doua ori mai mult decat portocalele!

23:16, 26.02.2024 - PLANTA MINUNE DIN FARFURIE Hreanul este o planta cu o radacina iute la gust, cultivat de prin secolul al XII-lea. Aceasta uimitoare planta a fost folosita pentru prima data in gradinile manastirilor medievale, ea fiind gasita initial in apropierea zonelor umede, a paraielor si pe malurile raurilor.…

Daca vezi buruiana asta in curte nu o indeparta. Aduce o mulțime de beneficii, de care puțini știu

20:05, 26.02.2024 - Cei mai multi dintre noi considera ca iarba grasa este o buruiana nefolositoare. Insa nu este deloc asa. Iata de ce.Iarba grasa, cunoscuta și sub denumirea de Portulaca oleracea, este o planta erbacee suculenta care este adesea privita ca o buruiana neplacuta in gradini. Cu toate acestea, aceasta planta…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…


Ce parere ai despre aceasta stire?