Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CAZ TRAGIC. O tânără a murit după o operaţie estetică. Ce spune familia fetei

Publicat:

O tanara de 21 de ani, din Italia, a murit dupa o operatie estetica pe care a primit-o cadou de ziua de nastere. Ea era nemultumita de felul in care arata si a decis sa apeleze la un chirurg estetician pentru a-si remodela nasul.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Sfarsit tragic pentru un tanar roman, in Italia. Ștefan a murit in noaptea de Inviere. Avea 20 de ani / FOTO

14:36, 06.05.2024 - Un roman in varsta de 20 de ani a avut parte de un sfarsit tragic, in Italia. Stefan Velea a murit in noaptea de Inviere, intr-un tragic accident de circulație. Mașina in care se afla a rupt balustrada unui pod și s-a prabușit in gol aproximativ zece metri, intr-o prapastie. 

Despagubire istorica pentru familia unei romance care a murit in Italia. De ce decizia este o premiera

17:55, 25.04.2024 - Doua surori din Romania vor primi despagubiri de aproape 100.000 de euro din partea unei firme de asigurari din Italia. Decizia vine dupa ce sora lor, rezidenta in Italia, a decedat acolo intr-un grav accident rutier.

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Sfarșit tragic pentru un roman care urma sa se intoarca in țara, la familie. Barbatul in varsta de 50 de ani a murit in Italia, in timp ce incarca TIR-ul

18:05, 27.03.2024 - Un barbat care urma sa vina in Romania, la familie, a murit marți dimineața. Era plecat la munca in Italia, atunci cand a sfarșit tragic. Inițial, s-a spus ca ar fi vorba despre un accident de munca, asta pentru ca s-a stins din viața in timp ce incarca TIR-ul, intr-o parcare.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Sfarșit tragic pentru o familie de romani stabiliți in Italia. O femeie și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu

11:55, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un oraș din nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital.

Sfarsit tragic pentru o familie de romani din Italia. Mama si cei trei copii au murit intr-un cumplit incendiu care le-a cuprins apartamentul 

11:35, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital, au informat vineri pompierii, scrie Agerpres. Femeia si copiii ei – doi…

Un barbat si-a ucis cu sange rece familia! Sfarșit tragic pentru o soție si doi fii de 16 ani si 5 ani: „Erau stapaniți de Satana” / FOTO

23:00, 11.02.2024 - Intr-un caz șocant petrecut in Italia, un barbat și-a ucis cu sange rece familia, lasand in urma un sfarșit tragic pentru soția sa și cei doi fii, in varsta de 16 și 5 ani. Giovanni Barreca, un zidar in varsta de 54 de ani, a comis o tripla crima brutala in localitatea Altavilla Milicia, langa Palermo.


Ce parere ai despre aceasta stire?