Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cantaretul David Bowie a aflat ca sufera de cancer in faza terminala cu trei luni inainte sa moara

Publicat:

David Bowie a descoperit ca sufera de cancer in faza terminala cu trei luni inainte sa moara, potrivit unui documentar care marcheaza implinirea unui an de la moartea superstarului, noteaza News.ro, citand .

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat judecat pentru conducere sub influența alcoolului, achitat dupa ce s-a demonstrat ca sufera de o afecțiune rara

21:05, 22.04.2024 - Un belgian judecat pentru conducere sub influența alcoolului a fost achitat dupa ce instanța din Bruges a aflat ca suferea de o afecțiune numita sindromul de autoproducere a alcoolului, pe fondul unor probleme intestinale, potrivit The Guardian.

Kate Middleton a primit un nou diagnostic grav, dupa ce a aflat ca sufera de cancer. Starea psihica a Prințesei de Wales ar fi afectata

09:35, 15.04.2024 - Vești proaste pentru Familia Regala a Marii Britanii. Kate Middleton a primit un nou diagnotic grav, dupa ce a alfat ca sufera de cancer. De aceasta data, noua boala i-at afecta starea psihica. Prințesa de Wales il are alaturi de soțul ei, Prințul William, in toata aaceasta perioada dificila.

Regele Charles, zambitor la prima apariție dupa diagnosticul de cancer. Monarhul a participat la slujba de Paște VIDEO

17:45, 31.03.2024 - Regele Charles a fost prezent la slujba organizata anual in Duminica Paștelui la Capela St. George a Castelului Windsor, aceasta fiind prima sa apariție publica importanta de la diagnosticarea cu cancer, relateaza The Guardian.

Cum au reacționat vedetele la vestea ca Prințesa Kate sufera de cancer

11:25, 27.03.2024 - Cum au reacționat vedetele la vestea ca Prințesa Kate sufera de cancer Vestea trista ca Prințesa Kate sufera de cancer a declanșat un val de emoție și solidaritate in randul vedetelor internaționale. De la actori și muzicieni la personalitați din lumea televiziunii și a politicii, reacțiile lor au fost…

Kate și William sunt „extrem de impresionați” de mesajele de susținere primite dupa ce prințesa de Wales a anunțat ca sufera de cancer

12:45, 24.03.2024 - Kate, printesa de Wales a Marii Britanii, si sotul ei, printul William, au fost ''extrem de impresionati'' de mesajele de sustinere pe care le-au primit dupa anuntul diagnosticului de cancer, a spus sambata un purtator de cuvant al Palatului Kensington, potrivit Reuters, conform Agerpres.

Cum a aflat Dan Ciotoi despre faptul ca sufera de cancer la colon. Cum se simte cantarețul in prezent, dupa operație

14:21, 15.02.2024 - Dan Ciotoi, cunoscutul cantareț al trupei Generic, a impartașit recent o poveste cutremuratoare despre modul in care a descoperit ca sufera de cancer la colon și peripețiile intampinate in procesul diagnosticului și tratamentului.


Ce parere ai despre aceasta stire?