Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Campioana HCM Baia Mare joacă duminică cu Savehof, în primul meci din Grupa Principală II a Ligii Campionilor

Publicat:

Campioana Romaniei la handbal feminin, HCM , incepe duminica, in deplasare cu Savehof, o cursa de urmarire aproape imposibila in Grupa Principala II a Ligii Campionilor. Ardelencele pornesc din pacate de pe ultimul loc in clasament cu zero puncte, dupa rezultatele sub așteptari din prima faza a competiției. Plasate intr-o grupa de foc, cu Gyor, Larvik, Metz și Larvik favorite la calificarea mai departe, baimarencele spera cu ochii deschiși la o minune. Iar pentru asta, debutul trebuie neaparat bifat cu un succes in Suedia.

HCM a schimbat în aceasta iarna antrenorul.…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spitalul Județean de Urgența “Dr. Constantin Opriș” demareaza noi cursuri in cadrul campaniei “Școala Mamei”. Cand si unde au loc urmatoarele cursuri

08:10, 24.04.2024 - “Școala Mamei” dorește sa ajute comunitatea prin invațarea viitorilor parinți sa se perfecționeze in utilizarea mijloacelor necesare menținerii unei sarcini sanatoase, a unui copil sanatos și implicit a unei familii fericite. Plecand de la aceste premise, Spitalul Județean de Urgența “Dr. Constantin…

Champions League: Manchester City vs Real Madrid - Show-ul se muta in Anglia

09:05, 17.04.2024 - Manchester City - Real Madrid, meci contand pentru mansa a doua a sferturilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 17 aprilie, de la ora 22:00, pe Etihad Stadium, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Inteligența Artificiala prezice fiecare caștigator al Ligii Campionilor pana in anul 2103, cu rezultate uimitoare!

18:10, 10.04.2024 - Fiindca tot vorbim despre IA, iata și niște previziuni uluitoare pentru lumea fotbalului de elita. Inteligența Artificiala a realizat previziuni pentru fiecare caștigator al Ligii Campionilor pana in anul 2103, dezvaluind viitoare rezultate surprinzatoare. Cluburi ca Arsenal, Bayern Munchen, Manchester…

EHF Champions League: CSM Bucuresti vs Krim Ljubljana - O simpla formalitate

09:45, 24.03.2024 - CSM Bucuresti - Krim Ljubljana, meci contand pentru mansa a doua a play-off-ului pentru sferturile de finala din Liga Campionilor, este programat, duminica, 24 martie, de la ora 17:00, la Sala Polivalenta, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Sferturi „stelare“ in Liga Campionilor! Real – City, marele „șoc“

13:25, 15.03.2024 - Cu puțin timp in urma s-a terminat tragerea la sorți a sferturilor de finala din UEFA Champions League. Toate cele patru duble manșe se anunța deosebit de disputate, dar capul de afiș va fi Real Madrid și Manchester City. De asemenea, s-a stabilit și traseul virtual pana la marea finala de la Londra.…

Champions League: Bayern Munchen vs Lazio - Bavarezii, prima sansa la victorie si calificare

10:15, 05.03.2024 - Bayern Munchen - Lazio, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, marti, 5 martie, de la ora 22:00, pe Alllianz Arena, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Champions League: Real Socidead vs PSG - Nu este loc de surprize

10:15, 05.03.2024 - Real Socidead - PSG, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, marti, 5 martie, de la ora 22:00, pe Estadio de Anoeta din San Sebastian, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 2.

Champions League: Porto vs Arsenal - „Tunarii”, favoriti pe Dragao

10:20, 21.02.2024 - Porto - Arsenal, meci contand pentru prima mansa a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 21 februarie, de la ora 22:00, pe Estadio do Dragao, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 2.


Ce parere ai despre aceasta stire?