Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

AVERTIZARE DE CĂLĂTORIE! Moldovenii sunt îndemnaţi să evite aeroportul El Prat din Barcelona. Iată CE SE VA ÎNTÂMPLA

Publicat:

Cetatenii moldoveni sunt indemnati sa evite din orasul Barcelona in urmatoarea perioada. Avertizarea vine in contextul unor greve initiate de angajatii pentru controlul de securitate si vor dura aproximativ pana la sfarsitul lunii august.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu și cetațenii second-hand: il mai voteaza moldovenii?

20:16, 29.04.2024 - La Timișoara, primul ministru s-a rușinat ca e moldovean și a jignit aproape o treime dintre alegatori, generalizand in acest fel propriul complex de inferioritate resimțit in Vestul țarii.

Relația clujenilor cu administrația locala. Alexandra Oana (USR): „Cetatenii afla despre proiectele Primariei atunci cand ele se intampla deja”

13:01, 23.04.2024 - Primaria Cluj-Napoca ar trebui sa comunice proactiv legat de planurile sale, a declarat Alexandra Oana (USR), candidata a Alianței Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

Moldovenii, indemnați sa evite calatoriile in Israel: Unde puteți apela, in caz de urgența

10:41, 15.04.2024 - In legatura cu escaladarea situației de securitate din Orientul Mijlociu, Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de calatorie, avand in vedere situația de securitate instabila din Israel. Astfel, MAE recomanda cetațenilor Republicii Moldova sa evite calatoriile neesențiale in aceasta țara.

Vor putea vota la alegeri moldovenii care locuiesc in Rusia? Raspunsul unui deputat PAS

06:30, 27.03.2024 - Deputatul PSS Vitalie Jacot i-a indemnat pe moldovenii care locuiesc in Rusia sa participe la alegerile prezidențiale din toamna. Potrivit deputatului, partidul va incerca sa se asigure ca cetațenii vor avea posibilitatea de a vota la secția de votare: {{738170}}"Aceștia sint cetațenii noștri și noi…

Atenționare de calatorie Republica Franceza – Ridicarea planului „Vigipirate” la nivelul cel mai inalt – „urgența atentat”

19:05, 25.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetațenii romani care se afla, tranziteaza sau intenționeaza sa calatoreasca in Republica Franceza ca in urma intrunirii Consiliului de Securitate de duminica, 24 martie 2024, Prim-ministrul Franței a anunțat ridicarea planului „Vigipirate” la nivelul cel mai…

Cetațenii, nemulțumiți de compensațiile la factura din aceasta iarna: „Prețul la gaz nu e corect și ascunde scheme ilegale ale puterii”

19:25, 21.03.2024 - Moldovenii considera compensațiile oferite de guvernare in acest an drept „ajutor la contor” au fost prea mici, in raport cu prețul prea mare la gazele naturale și energia termica. Un sondaj realizat pe intreg teritoriul țarii de IMAS arata ca 75% dintre respondeți cred ca procuratura trebuie sa investigheze…

Atentionare de calatorie emisa de MAE. Cod portocaliu de ploi si inundatii in sudul Frantei

12:00, 11.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Franta ca a fost emis un cod portocaliu de ploi abundente si inundatii pentru 10 departamente din Franta si un cod galben in 44 departamente, precum si in Andorra. ”Ministerul Afacerilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?