Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Antrenorul CFR Cluj, Jorge Costa, s-a enervat la conferinta de presa de dupa meciul pierdut cu Gaz Metan

Publicat:

Antrenorul CFR Cluj, , a reactionat dur cand a fost intrebat de ce nu joaca Bud in echipa.

Potrivit sport.ro, a fost intrebat la conferinta de presa de dupa meciul pierdut de CFR cu 0-2 in fata echipei de ce nu joaca in echipa.

"Daca iti place, iti place. Daca nu, e problema ta, ok?!", a reactionat Costa, care i-a spus apoi translatorului sa nu mai traduca si si-a luat "La revedere" de la jurnalisti.

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antrenorul Universitații Craiova despre meciul cu CFR Cluj: „Are un lot cu experienta, cu calitate”

16:55, 24.04.2024 - Antrenorul formatiei Universitatea Craiova, Constantin Galca, a afirmat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca jucatorii sai trebuie sa fie pragmatici in meciul cu CFR Cluj, avand nevoie de victorii pe linie.

Rapid, in cadere libera: Bergodi s-a enervat la conferinta de presa

23:55, 15.04.2024 - Cristiano Bergodi le-a reprosat jurnalistilor prezenti la conferinta de presa ca vor sa il invete fotbal, iar Dan Sucu, actionarul majoritar al clubului Rapid Bucuresti, a declarat luni seara, dupa infrangerea cu Sepsi, scor 0-1, ca deciziile privitoare la antrenor se vor lua marti, noteaza news.ro.

Edi Iordanescu, conferința de presa inainte de meciul amical cu Irlanda de Nord: „Oricine are ușa deschisa la naționala”

13:11, 21.03.2024 - Edi Iordanescu, selecționerul Romaniei, și Nicolae Stanciu, capitanul naționalei, au susținut o conferința de presa inainte de meciul amical cu Irlanda de Nord. Romania - Irlanda de Nord are loc vineri, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și la transmis pe Prima TVColumbia - Romania, al doilea amical…

Zeljko Kopic (Dinamo) - Am inteles ce s-a intamplat cu CFR, maine vom fi pregatiti

15:20, 26.02.2024 - Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, Zeljko Kopic, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca jucatorii sai au inteles unde au gresit in partida precedenta cu CFR Cluj, pierduta cu 0-4, si a precizat ca acestia sunt pregatiti pentru meciul cu FC Hermannstadt de pe teren propriu programat…

Antrenorul echipei Dinamo București despre meciul contra CFR Cluj: „I-am analizat pe adversari, vom fi pregatiti de acest meci”

15:20, 22.02.2024 - Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Zeljko Kopic, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca pentru a castiga partida din deplasare cu CFR Cluj, formatia sa trebuie sa joace mai bine decat a facut-o in ultimele doua meciuri.

Elias Charalambous, dupa pasul greșit facut de FCSB: „Campionatul oricum nu se termina azi”

23:00, 19.02.2024 - Elias Charalambous a vorbit despre evoluția jucatorilor de la FCSB in meciul cu U Cluj, 0-0. Antrenorul cipriot și-a felicitat jucatorii pentru ca nu au luat gol, dar spune ca echipa a suferit pe faza ofensiva. In plus, declara ca nu se teme ca acest egal o va incurca pe FCSB in lupta pentru titlu,…

Mutu, dupa prima infrangere acasa pentru CFR Cluj. „Meciul a fost decis de un gol putin norocos. Știu unde trebuie sa ne imbunatațim”.

12:10, 11.02.2024 - CFR Cluj a pierdut pe teren propriu meciul disputat cu Rapid (0-1), plasanduse pe poziția a treia a clasamentului, la noua puncte fața de lider. Antrenorul „feroviarilor” Adrian Mutu spune ca „o infrangere nu e un capat de țara”.

Conferința de presa AUR Cluj: Comasarea alegerilor, printre subiectele dezbatute

11:40, 02.02.2024 - Alianța pentru Unirea Romanilor (AUR),  filiala Cluj, a organizat o conferința de presa in cursul zilei de vineri, 2 februarie, a sediul partilui din Piața Cipariu. La conferința au participat atat  coordonatorul AUR Cristian Șipoș sau deputatul AUR de Cluj, Ilie – Alin Coleșa, orecum și Dr. Teolog…


Ce parere ai despre aceasta stire?