Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aplicații pentru smartphone renegate de creatorii lor: La fel de periculoase ca și heroina

Publicat:

Programatori și creatori de conținut care au contribuit la succesul unor companii precum Google, Twitter sau Facebook și au conceput și creat tehnologia aplicațiilor mobile de care in prezent nu ne mai putem desprinde au ales acum sa se deconecteze de la internet, conștienți fiind de ce au obținut și temandu-se de o „distopie” a telefoanelor mobile inteligente. Ei se dezic de propriile lor creații intr-atat incat iși trimit copiii la școli de elita unde folosirea telefonului mobil sau a tabletei și chiar a laptopului este interzisa. Publicația The Guardian prezinta cațiva asemenea specialiști…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

COMUNICAT DE PRESA „SPITALUL FOIȘOR” DESPRE STAREA PACIENTULUI FLORIN PIERSIC

16:55, 11.05.2024 - Evaluarea pacientului Florin Piersic, facuta in dimineața de 11.05.2024, arata o imbunatațire a valorilor/indicatorilor biologici și o ameliorare a starii generale. A inceput procesul de mobilizare activa al pacientului, care este cooperant, s-a ridicat in picioare la marginea patului dupa mai multe…

Cat de mult timp ar trebui sa petreci pe TikTok, Facebook, Instagram sau Twitter. Neurolog: „Social media poate scadea funcția cognitiva” VIDEO

22:55, 12.04.2024 - Rachelle Summers, cercetator in neuroștiințe popular pe TikTok, atrage atenția cu privire la efectele negative ale navigarii la nesfarșit pe social media. Experta subliniaza ca utilizarea excesiva a rețelelor de socializare poate scadea funcția cognitiva.

Poliția digitala a Europei a luat in vizor inteligența artificiala generativa. Cum vrea sa impiedice trucajele care pot pacali alegatorii

11:30, 18.03.2024 - Noua tehnologie, care a ajuns faimoasa datorita serviciului ChatGPT, este asociata cu videoclipurile, inregistrarile audio și imaginile deepfake, o forma de conținut digital trucat, in care imaginile și sunetele sunt manipulate cu ajutorul inteligenței artificiale.Oficialii se tem ca acestea ar putea…

Poliția digitala a Europei a luat in vizor inteligența artificiala generativa. Cum vrea sa impidice trucajele care pot pacali alegatorii

08:45, 17.03.2024 - Noua tehnologie, care a ajuns faimoasa datorita serviciului ChatGPT, este asociata cu videoclipurile, inregistrarile audio și imaginile deepfake, o forma de conținut digital trucat, in care imaginile și sunetele sunt manipulate cu ajutorul inteligenței artificiale.Oficialii se tem ca acestea ar putea…

Avertismentele cu privire la pericolele imaginilor generate de AI se multiplica

00:11, 11.03.2024 - Avertismentele cu privire la riscurile pe care le prezinta pentru democratie si societate instrumentele de inteligenta artificiala (AI) generativa se inmultesc, un ONG si un inginer Microsoft indemnand gigantii din domeniul digital sa isi asume responsabilitatea, a transmis AFP, preluata de Agerpres.…

Telefoanele se schimba de azi. Noi reguli impuse

17:55, 09.03.2024 - Legea piețelor digitale a Uniunii Europene trebuie respectata de catre giganții tehnologici – Google, Amazon, Apple, Bytedance (TikTok), Facebook și Microsoft. Ce este important de știut este ca de acum vor fi reguli mai stricte de confidențialitate pentru reclamele personalizate, Jurnaliștii de la…

Mașinile care se conduc singure prin oras, sub furia americanilor

07:00, 20.02.2024 - Recent, o multime de oameni din San Francisco a inconjurat o masina fara sofer, i-a spart geamurile, a pus artificii in interior si i-a dat foc. Vehiculul, in care nu se afla niciun pasager in acel moment, era detinut si operat de Waymo – unitatea de conducere autonoma a companiei mama a Google, Alphabet…

Studiu al Comisiei Europene: patru din cinci influenceri de pe social media nu menționeaza ca postarile sunt platite

17:05, 15.02.2024 - Patru din cinci influenceri de pe rețelele de socializare nu precizeaza faptul ca postarile comerciale pe care le fac reprezinta publicitate, așa cum prevede legislația europeana, arata un studiu al Uniunii Europene publicat miercuri și citat de Reuters. Libertatea a semnalat aceasta practica de mai…


Ce parere ai despre aceasta stire?