Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Ibacka si Cabral: "Ne-am certat pe tema educatiei primului nostru copil. Baietelul care apare in astrograma lui 2014"

Publicat:

Intr-una dintre cele mai recente postari de pe blog-ul , frumoasa blonda care tine in permanenta legatura cu admiratorii ei le-a povestit cate ceva despre inceputul de an al ei si al lui Cabral.

Printre altele, ea a mentionat si ceva de presupusul viitor copil al cuplului, care a aparut, momentan, doar intr-o astrograma. Cel putin, atat se stie pana acum. Cei doi fiind insa glumeti din fire, dar si discreti cand vine vorba de viata lor personala, ne putem astepta la orice.

Iata ce a scris Andreea, dupa ce le-a povestit cititorilor ca a mers cu Cabral sa faca un…

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Ibacka, intrebari incomode din partea fiicei in varsta de 5 ani: „Observa niște treburi in casa”

14:55, 06.05.2024 - Andreea Ibacka a fost luata prin surprindere de curiozitațile pe care le are Namiko, fiica ei in varsta de 5 ani. Soția lui Cabral incearca sa le ofere o educație aleasa celor doi copii ai sai și iși dorește ca cei doi sa se descurce in viața.De cand a crescut, Namiko a inceput sa puna tot mai multe…

Prima reacție a lui Cabral dupa ce a plecat cu doua femei din clubul in care a petrecut fara Andreea Ibacka

14:30, 05.05.2024 - Imaginile publicate saptamana aceasta de cancan.ro in care Cabral apare distrandu-se intr-un club de fițe din Mamaia Nord, de 1 mai, il arata pe prezentator parasind localul impreuna cu doua brunete.

Copil de 2 ani la spital dupa ce a cazut intr-un bazin cu apa in timp ce se juca cu alți copii, in Timiș

15:15, 27.04.2024 - Incident nefericit intr-o localitate din Timiș. Un copil in varsta de 2 ani a cazut intr-un bazin cu apa in timp ce se juca cu alți copii. Baiețelul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Un copil recunoaște o crima nerezolvata pana acum: „L-am ucis pe acel om cand aveam 7 ani”

12:00, 23.04.2024 - Un caz nerezolvat s-a terminat cu marturia șocanta a unui copil. Grație, in parte, intervenției directoarei școlii, au ieșit la iveala detalii despre uciderea lui Brandon O'Quinn Rasberry, gasit fara viața in rulota sa in 2022. Baiețelul a marturisit totul.

Anunțul facut de Andreea Ibacka. Și-a deschis sufletul in fața Ilincai Vandici. „Am dat casting pentru emisiunea Bravo, ai stil”

16:00, 05.04.2024 - De-alungul carierei, Andreea Ibacka a participat la multe castinguri, pentru diferite roluri in filme sau pentru a prezenta diverse emisiuni. Vedeta a fost invitata in cadrul podcast-ului prezentat de Ilinca Vandici și a vorbit despre ce s-a intamplat atunci cand a mers la casting.Andreea Ibacka a fost…

Continua proiectele de suflet ale Rocsanei Contraș! Vrea sa construiasca o baie pentru un copil

19:15, 10.03.2024 - Acțiunile de caritate ale Rocsanei Contraș continua și in aceste zile. Rocsana vrea sa construiasca o baie pentru un copil și orice ajutor e binevenit. „Am construit și-am renovat casuțe pentru prunci și batranei. Am facut cald in case. Am facut ochelari de vedere, am investit in pasiuni, am schimbat…

Star Matinal. Cristi Tanase explica imaginile in care apare cu dinții sparți, in fața ușii. Declarațiile facute de fotbalist: ”Nu m-am certat” / VIDEO

12:56, 13.02.2024 - Imaginile in care apare Cristi Tanase s-au viralizat intr-un scurt timp. Fostul fotbalist a fost surprins stand pe jos, cu sange la gura, iar fanii au ramas fara cuvinte. In aceasta dimineața, preferatul lui Gigi Becali a explicat cele intamplate, motivand ca nu s-a intamplat nimic grav.


Ce parere ai despre aceasta stire?