Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZA INS PENTRU PERIOADA PREMERGĂTOARE PAȘTELUI Proiecția Creșterii Prețurilor în România

Publicat:
ANALIZA INS PENTRU PERIOADA PREMERGĂTOARE PAȘTELUI Proiecția Creșterii Prețurilor în România

Aceste estimari ofera o perspectiva asupra tendințelor economice anticipate in perioada urmatoare The post ANALIZA INS PENTRU PERIOADA PREMERGATOARE PAȘTELUI Proiecția Creșterii Prețurilor in Romania first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA DETALIATA Raport INS: peste 200.000 de romani doreau sa se angajeze in 2023

11:30, 26.04.2024 - Eurostat evidențiaza și o problema a supracalificarii in Romania, cu aproximativ 16% din angajați considerați supracalificați, in comparație cu media UE de 22% The post ANALIZA DETALIATA Raport INS: peste 200.000 de romani doreau sa se angajeze in 2023 first appeared on Informatia Zilei .

Romanii au decis: Care sunt locurile preferate pentru vacanța de Paște - Alegerile sunt surprinzatoare

18:50, 23.04.2024 - Romania se afla in topul destinatiilor spre care se va zbura de Paste, semn ca romanii din diaspora se intorc acasa pentru sarbatori, conform Vola.ro, care precizeaza ca Italia, Spania, Grecia, Franta, Malta sunt destinatiile externe preferate pentru perioada de Paste, 55% dintre romani afirmand ca…

Incep controalele sanitar-veterinare premergatoare Sarbatorilor Pascale

08:20, 23.04.2024 - DSVSA anunța ca funcționarea locurilor de sacrificare a mieilor este permisa numai in perioada 22 aprilie – 03mai, premergatoare Paștelui ortodox, intre orele 07.00 – 17.00.   In perioada premergatoare Sarbatorilor Pascale, Direcția Sanitara Veterinara și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Buzau va…

ANALIZA EVOLUȚIEI ECONOMICE Romania, țara cu viteze multiple ale economiei și cu dezechilibre in creștere.

09:50, 17.04.2024 - Cu toate acestea, inflația mare și cererea externa mai slaba au incetinit creșterea economica The post ANALIZA EVOLUȚIEI ECONOMICE Romania, țara cu viteze multiple ale economiei și cu dezechilibre in creștere. first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Aurul a stabilit un nou record

17:25, 02.04.2024 - Prima ședința din aprilie a fost una calma, in condițiile in care o buna parte din piața financiara internaționala era inchisa, cu prilejul sarbatoririi Paștelui de catre catolici. The post ANALIZA ECONOMICA Aurul a stabilit un nou record first appeared on Informatia Zilei .

SCHIMBAREA VREMII IN ROMANIA Prognoza ANM pentru urmatoarea perioada

10:35, 02.03.2024 - Temperaturile vor fi mai ridicate decat de obicei, mai ales in vestul și centrul țarii. The post SCHIMBAREA VREMII IN ROMANIA Prognoza ANM pentru urmatoarea perioada first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cererea de lei din piața monetara din Romania este scazuta

21:05, 20.02.2024 - Piața valutara și monetara locala a fost calma pe 20 februarie, in ciuda framantarilor la nivelul vieții politice intr-un an deosebit de important din punct de vedere electoral. The post ANALIZA ECONOMICA Cererea de lei din piața monetara din Romania este scazuta first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA DLEP Cele mai populare prenume date nou-nascuților in doua orașe din Romania

15:05, 19.02.2024 - Trei sferturi dintre cei care au devenit parinți anul trecut au preferat sa puna cate doua prenume copiilor lor, fiind frecventa alegerea numelor sfintilor sarbatoriti in apropierea zilei in care s-a nascut copilul, .... The post ANALIZA DLEP Cele mai populare prenume date nou-nascuților in doua orașe…


Ce parere ai despre aceasta stire?