Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ ECONOMICĂ Indicii ROBOR au stagnat

Publicat:
ANALIZĂ ECONOMICĂ Indicii ROBOR au stagnat

Data de 13 nu a fost una cu ghinion pentru leu care s-a menținut stabil fața de principalele valute, in ziua in care BNR a decis sa mențina dobanda de politica monetara The post ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au stagnat first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ECONOMICA Stabilitate pentru leu și indicii ROBOR

07:55, 24.04.2024 - Euro a recuperat o parte din pierderea suferita la inceputul saptamanii, iar media lui a crescut marți, 23 aprilie... The post ANALIZA ECONOMICA Stabilitate pentru leu și indicii ROBOR first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Evoluția cursurilor de schimb in Romania

15:40, 05.04.2024 - Minuta din urma Consiliului de administrație al BNR din data de 4 aprilie atrage atenția asupra faptului ca „rata anuala... The post ANALIZA ECONOMICA Evoluția cursurilor de schimb in Romania first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Aurul a stabilit un nou record

17:25, 02.04.2024 - Prima ședința din aprilie a fost una calma, in condițiile in care o buna parte din piața financiara internaționala era inchisa, cu prilejul sarbatoririi Paștelui de catre catolici. The post ANALIZA ECONOMICA Aurul a stabilit un nou record first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au revenit la valorile din mai 2022

13:25, 21.03.2024 - Echilibrul intre aversiunea și apetitul pentru risc care se inregistra in cazul perechii euro/dolar s-a reflectat și in evoluția monedelor de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au revenit la valorile din mai 2022 first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cererea de lei din piața monetara din Romania este scazuta

21:05, 20.02.2024 - Piața valutara și monetara locala a fost calma pe 20 februarie, in ciuda framantarilor la nivelul vieții politice intr-un an deosebit de important din punct de vedere electoral. The post ANALIZA ECONOMICA Cererea de lei din piața monetara din Romania este scazuta first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR se apropie de IRCC

20:15, 08.02.2024 - In piața monetara se observa o tendința constanta de scadere a indicilor ROBOR și apropierea acestora de pragul de 6%. The post ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR se apropie de IRCC first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Moneda americana s-a apreciat

18:55, 06.02.2024 - Aprecierea monedei americane, care a atins un maxim al ultimelor 11 saptamani fața de un coș al principalelor valute, a stimulat ieșirile de pe activele considerate riscante, așa cum sunt și monedele de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Moneda americana s-a apreciat first appeared on…

ANALIZA ECONOMICA Majorarea cererii de dolari a depreciat euro

18:10, 05.02.2024 - Majorarea cererii de moneda americana a determinat, pe 5 februarie, ieșiri de pe activele considerate riscante, și a depreciat atat euro cat și valutele de la marginea zonei, inclusiv a leului. The post ANALIZA ECONOMICA Majorarea cererii de dolari a depreciat euro first appeared on Informatia Zilei…


Ce parere ai despre aceasta stire?