Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ ECONOMICĂ Euro este în stagnare

Publicat:
ANALIZĂ ECONOMICĂ Euro este în stagnare

Leul a ramas principalul instrument utilizat de BNR pentru a ține inflația sub control, și ramane cea mai stabila moneda din... The post ANALIZA ECONOMICA Euro este in stagnare first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ECONOMICA Euro nu trece de 4,977 lei

09:05, 26.04.2024 - Leul nu a profitat miercuri, 25 aprilie, de revenirea apetitului pentru risc, care a asigurat aprecierea valutelor de la marginea zonei euro, dar ramane cea mai „stabila moneda din regiune”. The post ANALIZA ECONOMICA Euro nu trece de 4,977 lei first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Leul a pierdut jumatate de ban in trei zile

08:45, 26.04.2024 - Monedele de la marginea zonei euro au avut o evoluție stabila joi, 25 aprilie, inainte de publicarea unor date economice fundamentale din Statele Unite. The post ANALIZA ECONOMICA Leul a pierdut jumatate de ban in trei zile first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cursul euro a urcat la maximul ultimelor patru saptamani

12:35, 16.04.2024 - Afirmația facuta de oficialii de la Teheran ca nu ar mai urma un nou atac asupra Israelului și intarzierea unui raspuns armat din partea Ierusalimului a calmat... The post ANALIZA ECONOMICA Cursul euro a urcat la maximul ultimelor patru saptamani first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Evoluția cursurilor de schimb in Romania

15:40, 05.04.2024 - Minuta din urma Consiliului de administrație al BNR din data de 4 aprilie atrage atenția asupra faptului ca „rata anuala... The post ANALIZA ECONOMICA Evoluția cursurilor de schimb in Romania first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Aurul a stabilit un nou record

17:25, 02.04.2024 - Prima ședința din aprilie a fost una calma, in condițiile in care o buna parte din piața financiara internaționala era inchisa, cu prilejul sarbatoririi Paștelui de catre catolici. The post ANALIZA ECONOMICA Aurul a stabilit un nou record first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro a atins minimul ultimelor doua luni

21:05, 27.02.2024 - Leul a profitat marți, 27 februarie, de menținerea unui nivel ridicat al apetitului pentru risc și s-a apreciat fața de principalele valute. The post ANALIZA ECONOMICA Euro a atins minimul ultimelor doua luni first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Moneda americana s-a apreciat

18:55, 06.02.2024 - Aprecierea monedei americane, care a atins un maxim al ultimelor 11 saptamani fața de un coș al principalelor valute, a stimulat ieșirile de pe activele considerate riscante, așa cum sunt și monedele de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Moneda americana s-a apreciat first appeared on…

ANALIZA ECONOMICA Majorarea cererii de dolari a depreciat euro

18:10, 05.02.2024 - Majorarea cererii de moneda americana a determinat, pe 5 februarie, ieșiri de pe activele considerate riscante, și a depreciat atat euro cat și valutele de la marginea zonei, inclusiv a leului. The post ANALIZA ECONOMICA Majorarea cererii de dolari a depreciat euro first appeared on Informatia Zilei…


Ce parere ai despre aceasta stire?