Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ami, sacrificiul din spatele carierei. Prin ce a trebuit vedeta să treacă, pentru a ajunge celebră

Publicat:

Ami, una dintre cele mai indragite artiste de la noi a trecut prin numeroase incercari, pentru a ajunge bine și atat de apreciata in cariera sa. In urma cu scurt timp, aceasta a marturisit ca nu i-a fost deloc ușor sa renunțe la anumite lucruri din viața și sa sacrifice timp și sa apeleze la schimbari, pentru a fi omul care este astazi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Actrița Anne Hathaway a descris o audiție in care a trebuit sa sarute 10 barbați: „scarboasa”

16:00, 23.04.2024 - Actrița Anne Hathaway a catalogat drept scarboasa o audiție. Vedeta și-a adus aminte de scena in care a fost nevoita sa sarute 10 barbați. Audiția a avut loc in perioada in care actrița era incepatoare, potrivit mediafax.

Mirela Vaida spune adevarul din spatele poveștii Vulpița și Viorel. Ce a marturisit prezentatoarea TV

21:46, 02.03.2024 - Mirela Vaida, gazda emisiunii „Acces Direct”, a vorbit despre fenomenul Vulpița și Viorel. Cei doi au captivat luni bune telespectatorii postului Antena 1. Dupa ani de la incheierea subiectului, prezentatoarea TV a scos la iveala detalii neștiute de nimeni pana acum. Invitata la podcastul „Gand la…

Anamaria Prodan a rabufnit, dupa ce Eva Maruța a fost dur criticata: „Este peste maica-sa, peste taica-su, peste toate neamurile ei”

14:06, 31.01.2024 - Anamaria Prodan a reacționat vehement, dupa ce Eva Maruța a fost aspru criticata pentru rolul in filmul „Tati Part-time”. Celebra impresara crede ca fiica Andrei și a lui Catalin Maruța va avea un viitor stralucit.Odata cu apariția in cinematografe a filmului „Tati Part-time”, unde Eva Maruța are rol…


Ce parere ai despre aceasta stire?