Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rihanna, schimbare totala de look. Cum arata cantareata cu parul lung si blond - FOTO

Publicat:

Rihanna s-a plictisit destul de repede de vechiul sau look, care nu a tinut-o mai mult de o luna. Cantareata si-a facut aparitia, in weekendul care tocmai a trecut, la un meci de baschet cu o noua imagine.

Arta sau kitsch? Cele mai bizare tatuaje ale celebritatilor - FOTO

Rihanna si-a pus extensii blonde, insa de data asta extrem de lungi. Noul look o prinde excelent, insa probabil nu o va tine mai mult de o luna nici acesta.



Rihanna si-a lasat instinctele materne sa iasa la iveala. Uite fotografia care i-a induiosat pe fani - FOTO

Cantareata

Citeste articolul mai departe pe mtv.ro…  

Sursa articol: mtv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lora, schimbare radicala de look. Cantareața și-a surprins fanii cu noua apariție / VIDEO

16:15, 17.04.2024 - Lora a apelat la hairstylist pentru un look nou, de vara. Cantareața a luat decizia dupa ce a verificat un filtru pe rețelele de socializare, iar rezultatul a fost unul care i-a placut foarte mult. Fanii au avut multe cuvinte de laude cu privire la noua culoare pe care o are.

Schimbare radicala de look pentru Keanu Reeves! Legendarul actor din Matrix și John Wick și-a surprins total fanii

19:05, 19.03.2024 - Parul lung a devenit deja sinonim cu faimosul actor Keanu Reeves, insa acesta și-a surprins complet fanii cu o schimbare de look radicala! El a renunțat la tunsoarea caracteristica, iar acum arata cu totul diferit, noteaza click.ro. De la puloverul negru al lui Steve Jobs și pana la manușa pe care o…

Laura Cosoi, schimbare radicala de look. Actrița a renunțat la parul lung cu bucle blonde pentru o tunsoare mai indrazneața

19:10, 10.03.2024 - Odata cu schimbarile pe plan profesional, Laura Cosoi a trecut și printr-o transformarea de look. Insarcinata cu cel de-al patrulea copil, frumoasa actrița radiaza și nu s-a temut sa iși arate chipul complet fara machiaj și noua tunsoare care ii incadreaza perfect trasaturile feței.

Care sunt zodiile care vor avea parte de o schimbare totala in viețile lor in luna martie 2024. Ce se va intampla

17:01, 23.02.2024 - Luna martie 2024 se anunța a fi una plina de surprize și schimbari pentru anumite zodii. Conform astrologilor, Capricornul, Racul, Scorpionul, Peștii și Gemenii sunt pregatiți sa fie transformați de evenimentele ce urmeaza sa aiba loc in aceasta perioada.

Dezvaluiri din vestiarul lui Dinamo: „E primul pe care Kopic l-a adus și s-a vazut o schimbare totala”

11:15, 21.02.2024 - Dinamoviștii au inceput sa spere la salvarea de la retrogradare, dupa ce s-a impus cu Farul (2-0) și Oțelul (3-1). Elevii lui Zeljko Kopic au aratat foarte foarte bine in ultimele partide din Superliga, iar Alessandro Caparco, antrenorul de portari al „cainilor”, a dezvaluit ca preparatorul fizic, sarbul…

Loredana, transformata total dupa schimbarea radicala de look. Cum arata cu parul roz aprins

13:06, 08.02.2024 - Loredana a facut o vizita la salon și și-a facut o schimbare radicala de look. Cantareața s-a filmat imediat și le-a aratat și fanilor ce și-a facut la par. Iata cum ii sta divei cu parul roz!


Ce parere ai despre aceasta stire?