Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALARMĂ ÎN EUROPA. 23 de alerte cu privire la produsele vândute în România: mai multe modele de Dacia pot ucide șoferii și pasagerii!

Publicat:

Peste 1.100 de alerte au fost emise, de la începutul anului 2016, prin intermediul sistemului de alerte RAPEX, instituit la nivelul Europei. Sistemul permite schimbul rapid de informații între cele 31 de state europene și cu privire la produsele care prezinta riscuri pentru sanatatea sau siguranța consumatorilor.

Dintre cele 1.134 de alerte emise pâna în luna august, 23 vizeaza România, fiind emise de autoritațile de la București sau referindu-se la produse periculoase importate sau fabricate în țara. Este vorba despre produse cosmetice,…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se schimba polii de putere din Europa: Romania și alte state din regiune ajung din urma Germania

08:55, 02.05.2024 - Pe data de 1 mai s-au implinit 20 de ani de la aderarea la UE a 10 state. Opt dintre acestea sunt din regiunea Europei Centrale si de Est - Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Slovacia, Slovenia. Celelalte doua sunt Cipru si Malta. Din urma vin tare Romania și Bulgaria, care și-au triplat…

Incetinire economica și insolvențe in creștere: care sunt perspectivele pentru companiile din ECE?

15:30, 25.04.2024 - • Insolvențele in Europa Centrala și de Est (CEE) in creștere in 2023 • Noua țari au inregistrat un numar mai mare de insolvențe (Republica Ceha, Estonia, Ungaria, Lituania, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Romania1), iar trei țari au raportat scaderi ale acestora (Bulgaria, Croația și Letonia)…

APADOR-CH sesizeaza derapajele grave din sistemul de justiție din Romania

12:55, 21.03.2024 - Asociația Pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania (APADOR-CH) a realizat raportul pentru anul 2023, prin care identifica vulnerabilitațile statului de drept in Romania. Statul de drept in UE a continuat sa se deterioreze și in 2023, pe fondul slabirii mecanismelor democratice de control, chiar…

Romania, somata sa transpuna integral si corect dispozitiile Directivei Europene privind lucratorii sezonieri

15:00, 13.03.2024 - Comisia Europeana solicita Romaniei sa transpuna integral si corect dispozitiile Directivei privind lucratorii sezonieri, potrivit Agerpres. Comisia Europeana a initiat o procedura de constatare a neindeplinirii obligatiilor si a trimis scrisori catre Romania, Spania, Portugalia, Slovenia, Slovacia,…

Studiu: Romanii sunt cei mai generoși europeni

12:41, 06.03.2024 - Romanii sunt cei mai generoși europeni in ceea ce privește varsta pana la care considera ca tinerii ar trebui susținuți financiar de catre parinții lor, se arata intr-un sondaj realizat de un institut de stat din Ungaria in 12 țari. Romanii sunt cei mai generoși europeni atunci cand vine vorba de varsta…

Salariul a ajuns sa fie inghițit de mancare. Sondajul Eurostat care arata pe ce se duc banii romanilor, in comparație cu restul Europei

11:01, 05.03.2024 - Un sondaj Eurostat recent evidențiaza faptul ca romanii aloca cea mai mare parte a veniturilor lor lunare pentru achiziționarea alimentelor. In clasamentul european, țara noastra ocupa primul loc cu un procent de 23,7%, subliniind astfel provocarile economice cu care se confrunta cetațenii Romaniei…

Prima editie a Festivalului Filmului European de la Viena are loc intre 21 si 29 februarie- Romania este reprezentata de Al cui caine sunt eu? si Carbon

17:25, 21.02.2024 - EUNIC Austria organizeaza prima editie a Europaisches Film Festival / Festivalul Filmului European in Viena. 15 filme din diferite tari europene vor fi proiectate la cinematograf Stadtkino din capitala austriaca, intre 21 si 29 februarie 2024, potrivit news.ro Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Franta,…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?