Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adriana Bahmuţeanu s-a răzgândit în privinţa divorţului? "Soţul meu m-a rugat să... "

Publicat:

vrea sa întâmpine sarbatoarea cu pace. Prezentatoarea a avut un an tumultuos, iar apele par a fi înca tulburi în familia Prigoana.

a decis sa încheie un armistitiu cu si sa lase lucrurile sa se mai linisteasca în perioada Sarbatorilor.

"A fost un an greu. Nu am stat sa fac bilantul, dar putea sa fie un an mai bun din toate punctele de vedere. Probleme sunt de toate felurile si important este sa le depasim frumos. Sotul meu m-a rugat sa…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ela Craciun a implinit astazi 42 de ani. Cum a surprins-o soțul ei departe de Romania. „Voi fi plecata”

11:35, 15.04.2024 - Implinirea varstei de 42 de ani a surprins-o pe Ela Craciun in cele mai romantice ipostaze, in decorul oferit de spectaculosul lac Como din Italia, acolo unde soțul ei a decis sa o surprinda cu o escapada romantica chiar de ziua ei.,,Anul acesta imi petrec ziua de naștere la Milano. Am un proiect cu…

Gabriela Cristea a reacționat, dupa ce a aflat ca Tavi Clonda i-a umblat in telefon: „Sa afle daca am vreo intalnire sau vreo ceva in dimineața aia”

10:40, 24.03.2024 - Gabriela Cristea a aflat ca soțul ei, Tavi Clonda, i-a umblat in telefon in timp ce ea dormea. Prezentatoarea de la Antena Stars a povestit ca intențiile partenerului ei nu erau de a o verifica.Gabriela Cristea și Tavi Clonda formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc, iar…

Diana Șoșoaca, noi declarații in scandalul divorțului. Cu ce il amenința senatoarea pe soțul Silvestru

14:35, 22.03.2024 - Dupa ce soțul a amenințat-o cu divorțul și ca vrea sa ii ia numele, Diana Șoșoaca nu s-a lasat mai prejos și spune ca ar putea sa il tarasca in instanțele judecatorești și zece ani.

Ce spune Irina Fodor despre condițiile din Asia, in timpul filmarilor. Cu ce probleme se confrunta prezentatoarea: ”Imi da sa ma sature”

10:50, 11.03.2024 - Au incceput filmarile pentru noul sezon Asia Express, iar Irina Fodor iși ține fanii la curent cu atmosfera noului continent pe care a poposit. Prezentatoarea afirma cu se confrunta cu o problema de cand a ajuns, insa, acest lucru și-l dorea nespus in America Latina. Ce afirmații a facut vedeta pe contul…

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, din centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

18:00, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, in centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

17:26, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

Colegiul Medicilor Bucuresti: „Este esential sa recunoastem ca sunt probleme in privinta finantarii spitalelor”

16:15, 26.02.2024 - Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti (CMMB) cere o finanțare adecvata pentru spitale. Membrii CMMB au subliniat fața de CNAS necesitatea asigurarii unei finanțari corespunzatoare pentru ca pacienții sa aiba parte de o ingrijire medicala de calitate.

Știrile Antena Stars. Chiara Ferragni și soțul ei, desparțire dupa 5 ani de mariaj. Ce probleme au dus la separare / FOTO

20:40, 23.02.2024 - Chiara Ferragni și soțul ei, Fedez, s-au desparțit dupa un mariaj de cinci ani. Intre cei doi au aparut mai multe tensiuni care au dus la separare. Rapperul a decis sa se mute din locuința conjugala intr-un apartament. Zvonurile afirma ca ar fi plecat alaturi de asistenta sa.


Ce parere ai despre aceasta stire?