Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adriana Bahmuţeanu, mesaj pentru telespectatori: "Îmi pare rău că se termină!"

Publicat:

a început editia de astazi a emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars, cu multa distractie si voie buna. Prezentatoarea a facut un anunt pentru telespectatori cu zâmbetul pe buze.

Prezentatoarea le-a spus cu zâmbetul pe buze celor din fata televizoarelor ca ... citeste continuarea pe www.antenastars.ro.

Foto:

M.T.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona Gherghe aniverseaza astazi 7 ani de cand s-a cununat civil cu tatal copiilor ei. Ce mesaj a transmis prezentatoarea TV: "Cu emoții..." / FOTO

16:50, 29.04.2024 - Zi speciala in familia Simonei Gherghe! Prezentatoarea TV și barbatul alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste de mai mulți ani, tatal copiilor ei, celebreaza șapte ani de cand s-au casatorit civil. Ce mesaj a transmis vedeta cu aceasta ocazie.

Banc: "Nu am putut sa dorm deloc..." Continuarea te va face sa razi in hohote

23:46, 15.04.2024 - E luni seara, a inceput o noua saptamana, așadar e momentul perfect sa te bucuri și sa te relaxezi citind cateva glume care sa iți aduca zambetul pe buze. Termina-ți ziua cu zambetul pe buze!

Greva generala la Posta Romana in data de 1 Aprilie. Conducerea companiei a luat la cunostinta de decizia sindicatului de a declansa conflictul colectiv de munca / Mesaj catre pensionari: Isi vor primi drepturile in termen!

19:55, 31.03.2024 - Compania Nationala „Posta Romana” transmite intr-un comunicat oficial ca a pus la dispozitia salariatilor toate posibilitatile financiare ale Companiei pentru evitarea acestui conflict colectiv de munca. ”Compania a solicitat medierea, insa reprezentantii SLPR au refuzat acest lucru. In contextul in…

Irina și Razvan Fodor o sarbatoresc pe fiica lor. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatoarea de la Asia Express: „Copil-soare...” / FOTO

15:36, 24.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Fodor și asta pentru ca Diana Fodor iși sarbatorește ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Irina Fodor i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat prezentatoarea de la Asia Express pe rețelele de socializare!

Adriana Bahmuțeanu, o noua victorie impotriva lui Victoraș Micula! Razboiul dintre cei doi parca nu se mai termina

22:55, 28.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu a obținut o noua victorie impotriva lui Victoraș Micula. Razboiul dintre cei doi pare ca nu se mai termina. Milionarul merge pana in panzele albe pentru a-și cauta dreptate, insa "norocul" nu pare a fi de partea lui.

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, din centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

18:00, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, in centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

17:26, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

Imagini din casa in care Silviu Prigoana locuiește. Rar vezi așa ceva in Romania

15:45, 22.02.2024 - Silviu Prigoana locuiește intr-o casa de lux din Capitala alaturi de actuala lui soție și copiii din casnicia cu Adriana Bahmuțeanu. Omul de afaceri deține mai multe proprietați, inclusiv o vila in sectorul 1 pe care o inchiriaza.Silviu Prigoana a achiziționat o impresionanta vila in sectorul 3 al Capitalei…


Ce parere ai despre aceasta stire?