Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ADORABIL! Mirela Boureanu Vaida ne-a arătat primele imagini cu burtica de gravidă! Dar ce nume a ales vedeta pentru băiețelul său?!

Publicat:

 Va fi si mamica de baiat! a facut marele anunt, acela ca va deveni mamica a doua oara!

Frumoasa vedeta asteapta cu nerabdare sa-l tina în brate pe fratiorul Carlei. ba chiar se gândeste deja la ce nume va purta mezinul familiei.

este în culmea fericirii. Are o minunatie de fetita, pe Carla, iar acum asteapta si un baietel. Ce poate sa fie mai frumos pentru o mamica?

"Vreau sa fiti dumneavoastra primii care aflati ca voi avea un baietel", a marturisit vedeta.

Aflata în al doilea trimestru…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Iubita romanca a lui Philipp Plein s-a afișat cu burtica de gravida. Andreea Sasu radiaza de fericire

19:01, 28.03.2024 - Nu se mai ascunde! Andreea Sasu, iubita romanca a lui Philipp Plein, a postat pe Instagram primele imagini cu burtica de gravida. Celebrul model radiaza de fericire de cand s-a impacat cu celebrul designer german! Andreea Sasu, primele imagini cu burtica de gravida Andreea Sasu a revenit in brațele…

Andreea Sasu, primele imagini cu burtica de gravida, dupa ce s-a aflat ca este insarcinata. Philipp Plein va deveni tata pentru a 4-a oara / FOTO

22:00, 27.03.2024 - Andreea Sasu a postat primele imagini cu burtica de gravida. Iata in ce ipostaze s-a afișat celebrul model, dupa ce s-a aflat ca este insarcinata. Philipp Plein are toate motivele sa radieze de fericire, mai ales pentru ca peste cateva luni va deveni din nou tata.

Vanessa Hudgens este insarcinata! Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar / FOTO

15:55, 11.03.2024 - Vanessa Hudgens este insarcinata! Vedeta cunoscuta pentru rolul sau in High School Musical și Cole Tucker vor deveni parinți pentru prima data. Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024. Iata imagini de la evenimentul unde actrița a aparut gravida!

Imagini cu apartamentul din Olimp al Adelei Popescu și al lui Radu Valcan. Locuința are vedere la mare: „Dormim pentru prima oara aici”

15:25, 09.02.2024 - Adela Popescu și Radu Valcan tocmai și-au inaugurat apartamentul din Olimp, de la malul marii. Acolo au petrecut ziua lui de naștere, prezentatorul a implinit 47 de ani. Casatoriți din anul 2015, Adela Popescu și Radu Valcan și-au intemeiat o frumoasa familie, eu impreuna trei copii, pe Alexandru, Andrei…

Mireasa sezonul 5. Primele imagini cu burtica de gravida a Giovanei. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil

12:35, 31.01.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a publicat primele imagini cu burtica de gravida. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil, la doar 8 luni de cand și-a adus pe lume fiica.

Giovana de la Mireasa, caștigatoarea sezonului 5, primele imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta și Sese vor deveni parinți pentru a doua oara / FOTO

16:25, 30.01.2024 - In urma cu o luna și jumatate, Giovana și Sese au anunțat in cadrul ediției aniversare Antena Stars ca familia lor se marește. Fosta concurenta este insarcinata pentru a doua oara, iar de curand a postat și primele imagini cu burtica de gravida.


Ce parere ai despre aceasta stire?