Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A decis să îşi facă rochia de mireasă la comandă. Ce a ieşit după un an! Rezultatul te va lăsa fără cuvinte

Publicat:

"Am inceput sa studiez rochiile simple de designer de la . Toate sunt frumoase, insa am simtit ca am nevoie de ceva doar pentru mine si nu atat de simplu", a marturiseste Dana.

Solutia ei a fost una simpla. A conceput propria rochie de mireasa cu ajutorul profesionistilor de la Esposa. Dupa un an de lucru, rochia a fost gata iar rezultatele sunt spectaculoase!

Cum arata vezi AICI

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce cadou a putut sa primeasca o mireasa de la cavalerul de onoare al mirelui. Tanara a ramas fara cuvinte

17:15, 25.04.2024 - O mireasa a ramas fara cuvinte atunci cand a vazut ce cadou a putut sa-i ofere cavalerul de onoare al mirelui. Tanara a spus ca este cel mai scarbos dar primit vreodata și mulți i-au dat dreptate cand au aflat despre ce este vorba.

Știrile Star Matinal. Ce reguli i-a impus Alexandra Stan noului iubit. Cantareața iși dorește sa imbrace din nou rochia de mireasa / VIDEO

10:31, 03.04.2024 - Alexandra Stan iubește din nou și este mai fericita ca niciodata. Chiar daca a avut parte de ghinion de-a lungul tipului din punct de vedere amoros, acum, cantareața se bucura de o frumoasa poveste de iubire alaturi de nou partener. Iata ce reguli i-a impus Alexandra Stan noului iubit! Artista iși dorește…

Star Matinal. Cum va arata nunta Cameliei Potec. Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment: „Trebuie sa ne avantajeze” / VIDEO

09:55, 03.04.2024 - In cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru Antena Stars, Camelia Potec a vorbit depsre marele eveniment care urmeaza sa aiba loc in viața ei. Iata cum va arata nunta fostei sportive de performanța! Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment.

Antonia a imbracat rochia de mireasa. Cum ii sta lui Alex Velea mire, fanii au ramas fara cuvinte

10:05, 24.03.2024 - Imagini savuroase cu Antonia și Alex Velea! Cei doi și-au luat prin surprindere fanii, dupa ce au aparut ca mire și mireasa. Cum i-a stat vedetei in rochie alba. Alex Velea și Antonia, mire și mireasa! Antonia și Alex Velea și-au lasat urmaritorii din mediul online cu gura cascata, dupa ce au publicat…

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Ce a votat publicul

15:15, 23.02.2024 - Timp de o saptamana, publicul Mireasa a votat la cursa de eliminare la care s-au aflat Cristi și Valentin. Simona Gherghe a anunțat in gala de pe 23 februarie 2024 rezultatul cursei de eliminare.

Ce a decis instanta privitor la contestatia deciziei de concediere a lui Poserba Lucian, fost angajat la Drumuri Judetene Constanta SA (DOCUMENT)

18:55, 12.02.2024 - Pe rolul Tribunalului Constanta, a fost inregistrat dosarul nr. 3407 118 2023, care are ca obiect contestatie decizie de concediere.Dosarul a ajuns pe masa magistratilor la data de 12.05.2023, pe sectia I civila. Obiectul dosarului consta in contestatie decizie de concediere, fiind in stadiul de fond.Parti…


Ce parere ai despre aceasta stire?