Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ZI DE NAȘTERE La mulţi ani, Florin Mulcuţan!

Publicat:
ZI DE NAȘTERE La mulţi ani, Florin Mulcuţan!

este un om de sport cunoscut in si nu numai. De-a lungul anilor a indeplinit numeroase functii importante, printre altele, la de Box, si Sportului. The post ZI DE NAȘTERE La multi ani, Florin Mulcutan! first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ZI DE NAȘTERE Vasile Bud, om de afaceri și președinte al Asociației “Uniți pentru Satu Mare”, implinește azi 61 de ani

14:15, 10.05.2024 - Vasile Bud, patronul firmei Zirmer Bud, s-a nascut in 10 mai 1963. The post ZI DE NAȘTERE Vasile Bud, om de afaceri și președinte al Asociației “Uniți pentru Satu Mare”, implinește azi 61 de ani first appeared on Informatia Zilei .

PROGRAMUL NAȚIONAL DE CADASTRU ȘI CARTE FUNCIARA Inregistrare gratuita a imobilelor in județul Satu Mare

12:51, 12.03.2024 - Procesul de cadastru general este gratuit pentru cetațeni și face parte din Programul Național de Cadastru și Carte Funciara (PNCCF). The post PROGRAMUL NAȚIONAL DE CADASTRU ȘI CARTE FUNCIARA Inregistrare gratuita a imobilelor in județul Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

LUMEA COPIILOR Aventura meseriilor: Saptamana educativa a Grupei mijlocii B de la ‘Gradinița Nr. 9’ Satu Mare

11:05, 06.03.2024 - La Gradinița cu Program Prelungit Nr. 9 din Satu Mare, Grupa Mijlocie B a explorat lumea fascinanta a meseriilor printr-o serie de activitați interactive și educative, invațand despre diversitatea și importanța fiecarei profesii in comunitate. Copiii au participat la ateliere creative transformand gradinița…

SITUAȚIE INGRIJORATOARE Focarele de rabie se extind in județul Satu Mare

16:01, 28.02.2024 - In urma apariției in județ a patru focare de rabie dar și a situației create de identificarea cadavrelor de animale salbatice in zona Berveni și Tiream, .... The post SITUAȚIE INGRIJORATOARE Focarele de rabie se extind in județul Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

SIGURANȚA ALIMENTARA Primul porc cu trichineloza in anul 2024, in județul Satu Mare, este din Atea

13:51, 26.02.2024 - In perioada 16 – 23 februarie, inspectorii Direcției Sanitare  Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au realizat 91 de acțiuni de control in domeniul siguranței alimentare. The post SIGURANȚA ALIMENTARA Primul porc cu trichineloza in anul 2024, in județul Satu Mare, este din Atea…

ZI DE NAȘTERE Prof. univ. dr. Alexandru Zotta implinește 82 de ani

11:05, 26.02.2024 - Profesorul universitar doctor in filologie Alexandru Zotta s-a nascut in 26 februarie 1942, intr-o comuna vasluiana și s-a stabilit la Satu Mare in 1968. The post ZI DE NAȘTERE Prof. univ. dr. Alexandru Zotta implinește 82 de ani first appeared on Informatia Zilei .

PRIMA ZI A EVENIMENTULUI Zeci de satmareni la deschiderea Targului Marțișorului

19:00, 23.02.2024 - Targul Marțișorului din Satu Mare, deschis intre 23 februarie și 3 martie, aduce primavara in inimile satmarenilor. The post PRIMA ZI A EVENIMENTULUI Zeci de satmareni la deschiderea Targului Marțișorului first appeared on Informatia Zilei .

ZI DE NAȘTERE Daniela Culic, directoarea CCIA, la ceas aniversar

12:00, 19.02.2024 - Directoarea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultura (CCIA) Satu Mare, Daniela Culic, s-a nascut in 19 februarie in Satu Mare.... The post ZI DE NAȘTERE Daniela Culic, directoarea CCIA, la ceas aniversar first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?