Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu ce să înlocuiești orezul din perișoare. Trucul gospodinelor din Bucovina

Publicat:
Cu ce să înlocuiești orezul din perișoare. Trucul gospodinelor din Bucovina

Perișoarele, un adevarat deliciu care rareori lipsește de pe mesele romanilor. Exista mai multe rețete de perișoare, toate foarte gustoase, dar noi astazi va vom prezenta una fara orez. Cu ce poți inlocui orezul din perișoare Ciorba de perișoare se numara printre cele mai iubite. Este un preparat tradițional, iar pentru mulți dintre noi reprezinta gustul copilariei. In funcție de zona țarii, rețetele sunt diferite, dar gustul este mereu delicios. Chiar daca este o rețeta foarte veche, iar multa lume o cunoaște, exista inca anumite secrete pe care doar gospodinele iscusite le cunosc, astfel incat…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol si foto: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

A doua zi de Paște. Care sunt obiceiurile zilei?

10:15, 06.05.2024 - In acest an, Paștele Ortodox a fost sarbatorit la data de 5 mai. Sarbatorii Invierii Mantuitorului Iisus Hristos ii sunt dedicate trei zile. In Noaptea Invierii credincioșii au fost la biserica pentru a primi Lumina care simbolizeaza Invierea Mantuitorului Iisus Hristos. Prima zi a Sarbatorii Pascale…

Cotlet de miel care se topește in gura. Ingredientul care il fragezeste, iese mai bun ca niciodata

20:05, 03.05.2024 - Cotletul de miel este o adevarata delicatesa, insa doar daca este gatit corespunzator, urmand cațiva pași simpli. Exista un anumit ingredient pe care trebuie sa-l folosiți. Gustul va fi cu totul diferit. Cea mai buna rețeta de cotlet de miel Alaturi de oua pe masa de Paște trebuie sa fie mereu și mielul.…

Smantana de post pentru ciorba ca la manastire. Cum o prepara calugarii, iese extraordinara așa

13:05, 25.04.2024 - Ai nevoie de un singur ingredient de baza pentru a prepara smantana de post delicioasa, ca la manastire. Calugarii folosesc mereu aceste semințe pentru a prepara sosul pe care, de cele mai multe ori, il adauga in ciorbe sau supe. Gustul mancarurilor va fi desavarșit! Ingredientul deosebit pe care calugarii…

Cum pregatesc gospodinele din Ardeal cartofii țaranești de post. Ingredientul care le transforma total gustul

17:15, 17.04.2024 - Cum sa pregatești cartofi țaranești ca in Ardeal, potriviți pentru perioada de post. Ce ingredient sa folosești pentru a transforma gustul legumelor in unul cu totul savuros. O poți face in ciuda restricțiilor. Cat de simplu este sa prepari cartofii țaranești Uneori, un preparat simplu e mai bun decat…

Ce pun gospodinele din Banat in sarmalele de post ca sa iasa cu adevarat gustoase. Ingredientul care le da un gust unic

19:20, 14.04.2024 - Cum faci cele mai bune sarmale de post. Gospodinele din Banat au dezvaluit secretul care te va ajuta sa iasa cu adevarat gustoase și sa nu simți ca nu conțin deloc carne. Este important sa adaugi un ingredient special, care va face minuni cu preparatul tau. Cum faci cele mai bune sarmale de post In…

Cu ce sa ungi dovleceii inainte de a-i baga la cuptor. Ingredientul care schimba tot gustul

08:50, 25.03.2024 - Dovleceii sunt legume delicioase și gustoase, care pot fi incluse in numeroase preparate. Fie ca alegeți sa-i gatiți de post sau nu, aceștia ies gustoși de fiecare data. Mulți prefera sa-i gateasca la cuptor, pentru ca sunt o varianta mult mai sanatoasa. De aceea, gospodinele cu experiența țin cont…

Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul

18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…

Ingredientul secret pe care trebuie sa il adaugi neaparat in pilaful de orez. Ii schimba complet gustul

15:40, 18.02.2024 - Pilaful de orez este unul dintre cele mai consumate preparate. Se gatește repede, are puține calorii și poate fi servit in mai multe combinații. Daca vrei sa gatești un pilaf de orez cu un gust la fel ca cel gatit de bucatarii profesioniști, trebuie sa adaugi un ingredient secret.


Ce parere ai despre aceasta stire?