Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ZIUA MONDIALĂ A OBEZITĂȚII Combaterea obezității: Strategii și recomandări în Ziua Mondială a Obezității

Publicat:
ZIUA MONDIALĂ A OBEZITĂȚII Combaterea obezității: Strategii și recomandări în Ziua Mondială a Obezității

a Obezitații evidențiaza importanța conștientizarii globale și a abordarii multidisciplinare in prevenirea și gestionarea obezitații, subliniind strategii de modificare a stilului de viața pentru combaterea acestei boli cronice. The post ZIUA MONDIALA A OBEZITAȚII Combaterea obezitații: Strategii și recomandari in a Obezitații first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

SANATATEA PE PRIMUL LOC! Ziua Mondiala a Sanatații 2024 : „Sanatatea mea, dreptul meu”

08:05, 07.04.2024 - Anul acesta, tema Zilei Mondiale a Sanatații este „Sanatatea mea, dreptul meu”, iar Organizația Mondiala a Sanatații sarbatorește 76 de ani de la inființare. The post SANATATEA PE PRIMUL LOC! Ziua Mondiala a Sanatații 2024 : „Sanatatea mea, dreptul meu” first appeared on Informatia Zilei .

RECOMANDARI ALE CE Cum s-ar putea stabili salariul minim in Romania?

09:10, 03.04.2024 - Stabilirea salariului minim este o procedura delicata, care are drept obiectiv realizarea unui echilibru intre obiective care uneori sunt opuse si, de aceea, sfaturile expertilor... The post RECOMANDARI ALE CE Cum s-ar putea stabili salariul minim in Romania? first appeared on Informatia Zilei .

RECOMANDARI Metode recomandate in prevenirea asteniei de primavara

13:05, 23.03.2024 - In aceasta perioada foarte multe persoane se pot confrunta cu astenia de primavara. The post RECOMANDARI Metode recomandate in prevenirea asteniei de primavara first appeared on Informatia Zilei .

ALERTA IN ROMANIA Creștere exploziva a consumului de droguri

14:15, 21.03.2024 - Combaterea acestui fenomen necesita masuri preventive, educative și imbunatațiri ale sistemului de securitate la nivelul porturilor. The post ALERTA IN ROMANIA Creștere exploziva a consumului de droguri first appeared on Informatia Zilei .

STRATEGII DE AUTOINGRIJIRE Strategii eficiente pentru combaterea oboselei empatice.

10:45, 17.03.2024 - Oboseala empatica, sentimentul de epuizare generat de prea multa empatie, poate fi gestionata prin stabilirea de limite sanatoase și adoptarea unor strategii de autoingrijire. The post STRATEGII DE AUTOINGRIJIRE Strategii eficiente pentru combaterea oboselei empatice. first appeared on Informatia Zilei…

ECONOMIA INCOTRO Ce recomandari face OCDE Romaniei?

16:25, 15.03.2024 - In Raportul Studiul Economic 2024 pentru Romania, elaborat de Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economica – OCDE, se recomanda tranziția treptata catre o impozitare progresiva... The post ECONOMIA INCOTRO Ce recomandari face OCDE Romaniei? first appeared on Informatia Zilei .

Romanii, din ce in ce mai „grei”. Medicii avertizeaza asupra riscurilor

11:01, 04.03.2024 - In fiecare an, procentul romanilor carora indicele de masa corporala intra in zona supraponderabilitații sau obezitații crește ușor. Peste jumatate din populația țarii este incadrata la aceasta categorie. Copiii sunt și mai rotofei. Iar cei mici au și cea mai accelerata creștere a indicelui de masa…

RUJEOLA Combaterea Rujeolei: De la simptome la strategii de prevenire

16:35, 02.03.2024 - Principala modalitate de prevenire a rujeolei este vaccinarea, care este recomandata copiilor și adulților conform Calendarului Național de Vaccinare din Romania. The post RUJEOLA Combaterea Rujeolei: De la simptome la strategii de prevenire first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?